跳至

首頁

尾頁

大宅

我想問下有冇近s f statu u,有房出租,因我囝囝出年1月會返US state U 讀埋最後個term ,預計1月至6月逗留,所以想.揾D平平地短期租,近學校又方便出downtown,有冇介紹

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆:smallmui 的帖子

我諗呢度唔做得買賣同廣告,俾 d 住屋意見你地:

Sfsu 門口有 metro 輕鐵出 downtown,你叫佢試下搵 sfsu 隔黎 parkmerced apartment,行過去就番得學,最方便係住個度。

一係 Daly City Bart 站附近,個區男仔住 ok,Daly City Bart 有學校 shuttle 小巴去sfsu. 搭 Bart 可出 downtown。

又或者 122 巴士沿線,幅蓋範圍最廣,stonestown 同學校山腳都有巴士站,途經 SF、Daly City、Colma、South SF,都係一程車到sfsu

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Park Merced d appartments最方便又近學校,不過租唔平,同埋一般係一年租約,你要同租務講租半年,睇下得唔得。或者Outer Sunset果頭都有唔少散房租,巴士返學或落DT都方便,不過租半年就未必個個業主肯租。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

大宅

多謝意見,太貴afford唔倒,睇下到時有冇學生肯share。

Thanks

大宅

Check out:
http://sfbay.craigslist.org/

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:多謝意見,太貴afford唔倒,睇下到時有冇學

原帖由 smallmui 於 15-09-04 發表
多謝意見,太貴afford唔倒,睇下到時有冇學生肯share。

Thanks
有既,你搵d sublet 幾個月,或者搵d 華人業主問下可唔可以短租,前排陪人搵屋租,睇左幾間都可以最少半年。

首頁

尾頁

跳至