0-6個月

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

問完 sales 意見好矛盾,sales 話奶嘴質感唔同咗,BB 未必適應到,介紹 Dr. Brown 我話因為奶嘴質感似舊款 Playtex, 正當我想買時佢又話 6 個月其實可以唔洗用排氣奶樽,因為 bb 自己會識 er 氣,於是我問佢咁有冇邊隻普通奶樽奶嘴接近舊款 playtex, 佢就介紹我用 pigeons, 於是我再向佢確認一次,係咪 pigeon 個奶嘴比較接近舊款 Playtex? 點知佢又話唔係,我真係 R 爆頭。最後佢叫我試下買 Playtex 濶口,Dr. Brown, Pigeon 各一個返去試。我唔想浪費金錢,所以想喺呢度請教下JM 意見。

珍珠宮

回覆:用開Playtex舊款奶樽6個月後會否轉濶口?

食開窄樽咀好難食返闊樽,我3個b都係,而家2個同時食緊dr.Browns 同playtex窄樽同咀

複式洋房

引用:食開窄樽咀好難食返闊樽,我3個b都係,而家

原帖由 AGa1111 於 15-09-12 發表
食開窄樽咀好難食返闊樽,我3個b都係,而家2個同時食緊dr.Browns 同playtex窄樽同咀

...
但而家買唔返 Playtex 窄口奶樽,有諗過用 Dr. Brown, 但多條管怕清洗麻煩,唔知 6 個月後係咪真係唔洗用排氣奶樽!

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+AGa1111+於+15-09-12+發表食

原帖由 adelaling 於 15-09-12 發表
但而家買唔返 Playtex 窄口奶樽,有諗過用 Dr. Brown, 但多條管怕清洗麻煩,唔知 6 個月後係咪真係唔洗用排 ...
其實可以唔用,我果陣係playtex 轉pigeon樽,dr.browns 咀

珍珠宮

回覆:用開Playtex舊款奶樽6個月後會否轉濶口?

我都係係amazon買返舊款playtex

複式洋房

引用:我都係係amazon買返舊款playtex +

我都係係amazon買返舊款playtex
Amazon 仲有咩?請問你買咗幾多個?連運費貴嗎?

複式洋房

引用:Quote:原帖由+adelaling+於+15-09-12+發表

其實可以唔用,我果陣係playtex 轉pigeon樽,dr.browns 咀
Pigeons 樽可配 Dr. Brown 嘴?好提議喎

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+AGa1111+於+15-09-12+發表我

原帖由 adelaling 於 15-09-12 發表
Amazon 仲有咩?請問你買咗幾多個?連運費貴嗎?
買左2set total 6個,果陣唔識代購,運費好貴

複式洋房

回覆:AGa1111 的帖子

哦,咁我都諗諗先,或者試下 pigeon 樽 Dr. Brown 嘴先!唔該哂

首頁

尾頁

跳至