跳至

首頁

尾頁

別墅

阿B過期居留,18/7入院摧生

我預產期本來係噚日,但阿B過期居留,今日要返聯合醫院做檢查,
係醫院做檢查足足用咗三個鐘(10:15~1:20),超多人呀,今年真係多bb,佢爸爸笑b仔將來讀書就慘la...咁多人...
好彩醫生話B仔正常 ,俾多一星期佢,睇吓佢重係咪咁懶唔肯出來 ,17號D床位full 晒,所以只好等18/7早上8:00入院摧生. 好擔心mouth: ~~

洋房

原文章由 BOBOWIN 於 08-7-10 23:11 發表
阿B過期居留,18/7入院摧生

我預產期本來係噚日,但阿B過期居留,今日要返聯合醫院做檢查,
係醫院做檢查足足用咗三個鐘(10:15~1:20),超多人呀,今年真係多bb,佢爸爸笑b仔將來讀書就慘la...咁多人...
好彩醫生話B仔正常: ...

我都係bb過左期未出世本來係昨日7月11日架 而家要等7月18日先入院等崔生 好想快d見到bb 醫生同我講佢只頭仔好低架了就出世 不過我都係未有積像要生low
希望我同你都唔使崔生啦

禁止發言

洋房

原文章由 janjan28 於 08-7-12 18:10 發表

我同你一樣都係尋日預產期呀...你都好呀...已經約左18/7催生....我仲未知幾時呀....
要下次覆診再決定....
我個醫生都係話我個b個頭仔好低...但我都係未有生既跡象呀 ...

你要同佢講架 如果仲未知邊日 我地真係等得好苦>.<希望你同我都今晚作動生得啦 BB又平平安安我地又唔會痛啦

別墅

原文章由 gigi2046 於 08-7-12 13:21 發表

我都係bb過左期未出世本來係昨日7月11日架 而家要等7月18日先入院等崔生 好想快d見到bb 醫生同我講佢只頭仔好低架了就出世 不過我都係未有積像要生low
希望我同你都唔使崔生啦 ...

咁你邊間醫院生呀? 醫生話B仔個頭仔落咗少少入盆骨,但阿媽同大姨媽都話我"駝"得高,我現在日日行多D,睇吓有冇用la....

洋房

原文章由 BOBOWIN 於 08-7-13 18:37 發表

咁你邊間醫院生呀? 醫生話B仔個頭仔落咗少少入盆骨,但阿媽同大姨媽都話我"駝"得高,我現在日日行多D,睇吓有冇用la....

我係政府生架昨日我媽緊張到我不得了叫我入院問下可唔可以馬上崔生 去到佢話唔得架一定要7月18日先得因為約左個日 咁佢話你都來左我同你看下子宮有沒開 看完一度都沒開 聽左心跳又正常跟住叫我留醫一晚 我真係唔想LOW 所以我見醫生時同醫生講我唔留我情願有事馬上回來醫生佢好好人俾我走左:;pppp:

別墅

原文章由 gigi2046 於 08-7-14 17:19 發表

我係政府生架昨日我媽緊張到我不得了叫我入院問下可唔可以馬上崔生 去到佢話唔得架一定要7月18日先得因為約左個日 咁佢話你都來左我同你看下子宮有沒開 看完一度都沒開 聽左心跳又正常跟住叫我留醫一晚 我真係唔想 ...

你就好la...我上次入院,只有姑娘同我做檢查...我見醫生有幫其他人睇子宮,但見都冇見過我,做完心電圖姑娘就送我上病房,就咁留咗一晚,到第2日早上醫生巡房,摸吓個肚,問咗幾句就話下午可以出院 我冇你咁醒,一個人孤伶伶係醫院過了一晚,重 咗出來.........

首頁

尾頁

跳至