親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

原帖由 himmom 於 09-3-30 22:09 發表
係啦! 黎緊成個星期都多雲有雨, 唔知復活節点算~~! 最幣台灣經常都是會下雨, 所以出門必帶雨傘.

唉......... 我星期六出發呀......... 希望太陽伯伯俾我同佢玩遊戲啦......

伯爵府

原帖由 Jennie 於 09-3-30 21:21 發表

安安>>希望為小公主影到靚相啦!!

多謝你...... 我只希望天氣好

男爵府

安安,

咁都比你搵到....確係"醒"喎

喂,咁佢收你幾銀呀?真係返嚟要比我睇睇呀,如果係好嘢...我都想呀!!!

嘻嘻...我差d又發癫plan 4月尾去宜蘭住民宿.....但我叫自己...要冷靜...冷靜....

原帖由 安安 於 09-3-31 08:39 發表

我唔係搵影樓, 係上台灣一D攝影發燒友既網度搵人, 重有2 個攝影師添呀........

你快D安排成行啦, 你咁熟台灣

男爵府

cherryma,

樂也/熊一...於西門町都有店

樂也....網上無update西門町分店資料的
熊一....只此一間(西門町)

原帖由 cherryma 於 09-3-31 07:22 發表
小湘:

請問"熊一" & "樂也"是否在西門町都有分店? 我係yahoo search見有好多唔同店, 但係"樂也"這個網址又只得一家店, 唔係幾明
http://www.tanoshiya.tw/page_3.html

因為我地一行九人有一日想係西門 ...

伯爵府

原帖由 fi-fi 於 09-3-31 08:47 發表
安安,

咁都比你搵到....確係"醒"喎

喂,咁佢收你幾銀呀?真係返嚟要比我睇睇呀,如果係好嘢...我都想呀!!!

嘻嘻...我差d又發癫plan 4月尾去宜蘭住民宿.....但我叫自己...要冷靜...冷靜....

...

我搵左好耐, 又"NUR" 左一陣..... 哈哈 ....... 第日SHARE 俾你睇( 如果影得好)

佢收我地 NT6000, 兩個人影, 影3 小時, 佢未覆我地點, 因為我話要影D有D台灣特色既背景, 佢影完後會寄返每人隻2 DVD, 一隻係相片, 另一隻係MV......... 希望 OK 啦

冷咩靜丫......... 去啦.......哈哈

大宅

好媽媽勳章

原帖由 Woon-Woon 於 09-3-30 22:17 發表
helenjoe,

我book 左佢地機場接送, 講埋你個名, 佢地報nt900及nt800, 另外佢地報埋回程去大溪花海, 話友情價nt2700

woon woon , helenjoe, fifi

你地可否pm摩動力租車給我, 要預早幾多時間Book ,唔該
謝謝

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

吓,係babyboss玩得2個鐘,好少wo.那我先去動物園,,睇吓玩到幾點,先定去唔去babyboss先.
謝謝

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 # 的文章

吓,係babyboss玩得2個鐘,好少wo.那我先去動物園,,睇吓玩到幾點,先定去唔去babyboss先.
謝謝

大宅

醒目開學勳章

西門町果間樂也o係長虹上面, 門口o係一間賣珍珠奶茶隔離上樓梯架!!

熊一就好似o係樂也行去西寧南路再行多兩個街口左右啦!! 應該都唔難搵既!!!

原帖由 cherryma 於 09-3-31 07:22 發表
小湘:

請問"熊一" & "樂也"是否在西門町都有分店? 我係yahoo search見有好多唔同店, 但係"樂也"這個網址又只得一家店, 唔係幾明
http://www.tanoshiya.tw/page_3.html

因為我地一行九人有一日想係西門 ...
你快樂~~~所以我快樂~~~

子爵府

原帖由 小湘 於 09-3-31 00:02 發表
e~~ 佢之前quote比我回程去埋大溪花海再去機場都係nt2200既!!

佢都係quote 我nt$2300 , 唔知係咪唔同日子又唔同價錢.
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

大宅

醒目開學勳章

可能我上次e-mail佢地好mum, 佢地覆o左一次之後, 我出發前果日中午至send e-mail佢地改去程加插大溪花海, 到出發前check e-mail 佢地都冇覆我!! 所以最後我都冇去到

點知返o黎check e-mail, 佢地話有去機場等我同埋有call 咪搵我添!!! 仲話如果回程有需要佢地就call佢喎!!

原帖由 fi-fi 於 09-3-31 08:37 發表
小湘,

我上次都quote咗去程/回程加插大溪花海,我記得佢覆我2程的價錢是有分別的(但好似無nt500咁多),不過....不嬲去機場果程係平d

你出發前confirm booking時再輕描淡寫咁提一提個價錢,叫佢confirm你喇

...

大宅

醒目開學勳章

其實真係唔夠時間架!!! 不過細佬冇得玩睇住哥哥玩好似好悶咁, 唯有下次等細佬大d再去過同哥哥一齊玩囉!

原帖由 cindyleung0728 於 09-3-31 09:55 發表
謝謝

伯爵府

原帖由 JJ2601 於 09-3-31 09:35 發表

woon woon , helenjoe, fifi

你地可否pm摩動力租車給我, 要預早幾多時間Book ,唔該
謝謝

hi JJ2601,

已pm比你啦, check check la.

伯爵府

原帖由 JJ2601 於 09-3-30 23:40 發表

helenjoe

係呀, 我地都係住國聯呀, 不過係
12/4住3晚

我地會12或13/4去小人國, 14/4Babyboss睇吓見唔見到, 另外可否俾Book車資料我....好似摩動力...煩請Pm,
謝謝:) :) :)

又及
我老公聽完你的行程. 又想學你一 ...

hi, jj2601,

我地可以pm交換電話, 到時可能遇見啦....大家同住國聯.

即係你4d3n? 甘13 & 14號晚, 我已到酒店.
你地包5包早餐, 我地包, 可能吃早餐時見到呀.

你有無帶小朋友去呀? 我帶小一的仔仔去.

我13/4, 坐cx, 10am機, 約11:45pm抵台.
你地呢?

大宅

好媽媽勳章

原帖由 helenjoe 於 09-3-31 11:53 發表

hi JJ2601,

已pm比你啦, check check la.

helenjoe

已收pm, 謝謝
我12/4 住國聯, 我都好想好似你咁, 落機立刻去小人國, 然後先完車回酒店, 請問係咪email俾佢地就得啦

大宅

好媽媽勳章

原帖由 helenjoe 於 09-3-31 12:06 發表

hi, jj2601,

我地可以pm交換電話, 到時可能遇見啦....大家同住國聯.

即係你4d3n? 甘13 & 14號晚, 我已到酒店.
你地包5包早餐, 我地包, 可能吃早餐時見到呀.

你有無帶小朋友去呀? 我帶小一的仔仔去.

我13/4, 坐 ...

好呀!, 係包早餐, 2大2小(女)(其中大嗰個都係小一)

伯爵府

原帖由 JJ2601 於 09-3-31 12:13 發表

helenjoe

已收pm, 謝謝
我12/4 住國聯, 我都好想好似你咁, 落機立刻去小人國, 然後先完車回酒店, 請問係咪email俾佢地就得啦
'

正確!

伯爵府

原帖由 JJ2601 於 09-3-31 12:23 發表

好呀!, 係包早餐, 2大2小(女)(其中大嗰個都係小一)

甘有2天早餐我地米遇見, 到時戴襟花相認呀!
12/4你坐幾點機?

大宅

好媽媽勳章

原帖由 helenjoe 於 09-3-31 12:58 發表

甘有2天早餐我地米遇見, 到時戴襟花相認呀!
12/4你坐幾點機?

早你一班, cx 約9:20, 因為D票向老公處

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

請問有無人知, d 主題樂園有幾多discount, 點樣可以拎到?

台灣觀光局
http://www.welcome2taiwan.net/cht/promote/present.html

首頁

尾頁

跳至