自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

估唔到佢係咁sweet既人,婚禮蛋糕自己整,佈置自己畫,所以野都出心出力,好男人

珍珠宮

BK Milk勳章

鍚老婆的好男人

yickly    發表於 15-11-13 11:42
wcpcelia    發表於 15-11-13 08:57
la_source    發表於 15-11-13 07:33

子爵府

引用:鍚老婆的好男人

原帖由 albertle 於 15-11-12 發表
鍚老婆的好男人
之前冇乜留意佢既愛情,可能因為佢一向都冇乜緋聞,但佢今次結婚我終於覺得佢係一個好男人,好老公了

複式洋房

佢首一生何求totally係講緊佢,大家下youtube search下

翡翠宮

回覆:古巨基

佢開左甜品店,所以整蛋糕係好合理嘅

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

潑婦 發表於 15-11-12 23:09
之前冇乜留意佢既愛情,可能因為佢一向都冇乜緋聞,但佢今次結婚我終於覺得佢係一個好男人,好老公了

...

拍左廿年拖~

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

咁多男藝人,我只覺得古Sir同志穎先至真正童顏

子爵府

我麻麻地佢, 要個女朋友跟佢20年先比個名份人, 之前睇過報導記者問佢會唔會生b, 覺唔覺得遲, 佢話都覺架…
咁就唔好拖人咁耐

jennifer168    發表於 15-11-14 08:42

公爵府

引用:估唔到佢係咁sweet既人,婚禮蛋糕自己整,

原帖由 潑婦 於 15-11-12 發表
估唔到佢係咁sweet既人,婚禮蛋糕自己整,佈置自己畫,所以野都出心出力,好男人

...
一直都相信佢係好愛家,好錫女朋友的好男人,細個係佢小fans,以前有朋友係佢親戚話佢好好人架!

公爵府

引用:佢開左甜品店,所以整蛋糕係好合理嘅

原帖由 fatchu@home 於 15-11-12 發表
佢開左甜品店,所以整蛋糕係好合理嘅
但新郎自己親手做結婚蛋糕,超級 sweet sweet

男爵府

引用:我麻麻地佢,+要個女朋友跟佢20年先比個名

原帖由 rebornarmy 於 15-11-13 發表
我麻麻地佢, 要個女朋友跟佢20年先比個名份人, 之前睇過報導記者問佢會唔會生b, 覺唔覺得遲, 佢話都覺架 ...
絕對同意,你一心要生BB就唔會要人40幾時開始搏有B啦,我一向唔鍾意佢虛偽到死

公爵府

引用:我麻麻地佢,+要個女朋友跟佢20年先比個名

原帖由 rebornarmy 於 15-11-13 發表
我麻麻地佢, 要個女朋友跟佢20年先比個名份人, 之前睇過報導記者問佢會唔會生b, 覺唔覺得遲, 佢話都覺架 ...
下,佢話要生咩?佢老婆成47歲啦喎

子爵府

引用:咁多男藝人,我只覺得古Sir同志穎先至真正童

原帖由 蝦碌媽咪 於 15-11-12 發表

咁多男藝人,我只覺得古Sir同志穎先至真正童顏 ...

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:估唔到佢係咁sweet既人,婚禮蛋糕自己整,

原帖由 潑婦 於 15-11-12 發表

...
只可以話,佢老婆搵到個好男人

大宅

娛樂圈,大染缸,但佢從來都冇乜負面新聞,對太太亦從一而終。絕對係世間上難得嘅好男人

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

始終唔認識,希望佢係會好好愛惜太太,真係最青春嘅時光比晒佢

子爵府

引用:娛樂圈,大染缸,但佢從來都冇乜負面新聞,

原帖由 Beiku 於 15-11-13 發表
娛樂圈,大染缸,但佢從來都冇乜負面新聞,對太太亦從一而終。絕對係世間上難得嘅好男人

...
認同
如果佢唔專一,可以娶個更年輕
到時候生多幾個都得!
我覺得古太仲會唔會生
古生根本唔在乎

古太應該係賢良淑德類型
默默守護心愛的男人

所以我覺得古生古太有對方係身邊
係一件最幸福的事
因為真愛!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

佢又唔係特別紅,秘密拍廿年拖至結婚,兩個都應該有共識唔係追求咩名份或者生仔,點解突然要結婚?

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆:潑婦 的帖子

我覺得佢同劉華都係同一類,2個都收收埋埋,要女友做隱形人成20+年,你話青春偶像就賴話驚fans 唔like,都幾十歲人,等佢先儍。 不過又真係有人會等

雞煲煮家明    發表於 15-11-14 09:17

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

引用:佢又唔係特別紅,秘密拍廿年拖至結婚,兩個

原帖由 bosch 於 15-11-13 發表
佢又唔係特別紅,秘密拍廿年拖至結婚,兩個都應該有共識唔係追求咩名份或者生仔,點解突然要結婚?
睇地鐵電視個rolling 字幕,話因為Lorraine 發生單車意外,所以促使佢結婚。

首頁

尾頁

跳至