網購天地

跳至

首頁
12345...8

尾頁

大宅

想淘枕頭,唔需要記憶枕或羽毛枕,最好夠輕身、厚但唔好瞓兩瞓就扁咗各位jm有冇推介?

大宅

https://detail.tmall.com/item.htm?id=44237748050&toSite=main
雙12時淘93, 仲貴過而家既= =?
不過有3蚊返現...而家買就唔知有冇返現...

訓左2晚覺得幾舒服,訓醒個人好爽利
但枕套洗完甩毛情況幾嚴重,乾左就冇了
而且枕頭收到時有陣味, 攤佢出黎放幾晚就散了

333s    發表於 15-12-25 09:15

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:想淘枕頭

枕頭唔好淘,淘三角靠背枕正啲,我仲睇緊,枕頭喺香港買啦,試啱至買

lindia    發表於 15-12-26 13:49

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

#淘⼝令#长按复制这条信息,打开手机淘宝即可看到【五星酒店枕芯 可水洗羽丝绒软枕头保健护颈椎低中高一对包邮特价 】http://b.mashort.cn/h.64F2D?sm=83408e

kurocat    發表於 16-1-1 12:48
揚莉煒媽咪    發表於 15-12-29 21:46
333s    發表於 15-12-25 09:15

大宅

開心吸收勳章

引用:枕頭唔好淘,淘三角靠背枕正啲,我仲睇緊,

原帖由 揚莉煒媽咪 於 15-12-24 發表
枕頭唔好淘,淘三角靠背枕正啲,我仲睇緊,枕頭喺香港買啦,試啱至買

...
搵到正既三角枕話我知我用美素佳兒送既用到扁哂

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+揚莉煒媽咪+於+15-12-24+發表

原帖由 tanyaching 於 15-12-24 發表
搵到正既三角枕話我知我用美素佳兒送既用到扁哂
正要試左至知,不過見有人分享過淘過唔錯,要搵搵貼先

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:#淘⼝令#长按复制这条信息,打开手机淘宝即

原帖由 kenyuen 於 15-12-24 發表
#淘⼝令#长按复制这条信息,打开手机淘宝即可看到【五星酒店枕芯 可水洗羽丝绒软枕头保健护颈椎低中高一对 ...
睇完想買添

大宅

minijay118 發表於 15-12-24 02:36
https://detail.tmall.com/item.htm?id=44237748050&toSite=main
雙12時淘93, 仲貴過而家既= =?
不過有3蚊 ...
謝謝!不過呢啲唔敢買,因為覺得香港潮濕,用呢啲枕頭會覺得佢好吸濕唔舒服

大宅

kenyuen 發表於 15-12-24 13:05
#淘⼝令#长按复制这条信息,打开手机淘宝即可看到【五星酒店枕芯 可水洗羽丝绒软枕头保健护颈椎低中高一对 ...
Thanks
其實呢個我都睇中收藏咗。你有無淘咗呀?

大宅

揚莉煒媽咪 發表於 15-12-24 15:08
睇完想買添
揚媽:點解枕頭唔好淘?係咪驚枕芯嘅物料有問題?
我以前買開用乳膠枕,但係而家真心覺得減咗價都好貴唔捨得買呀!

買普通嘅棉枕cheap cheap 地都成舊水一個,所以我先至諗住淘番個

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:Quote:揚莉煒媽咪+發表於+15-12-24+15:08+

原帖由 superb8868 於 15-12-25 發表
揚媽:點解枕頭唔好淘?係咪驚枕芯嘅物料有問題?
我以前買開用乳膠枕,但係而家真心覺得減咗價都好貴唔捨 ...
唔係,只係我都成日買枕頭,覺得唔試過果啲都係唔好瞓,朋友話宜家家私買都唔貴,叫我唔駛淘喎。
三角床背果啲會難買合適,可以淘寶慢慢揀。
講我自己,暫時覺得枕得最舒服係喺日本買薰衣草枕頭(見人買至買,返到香港瞓至覺得幾好瞓)。呢,好似啲乾草芯咁,一瞓落去會變左頭形,每個人既要求都唔同,我話舒服又未必你覺得舒服。

另提提你,如用私集小心體積運費問題,分分鐘貴過香港買。

至於黑唔黑心棉睇評論應該都睇到...卦。

大宅

揚莉煒媽咪 發表於 15-12-25 00:17
唔係,只係我都成日買枕頭,覺得唔試過果啲都係唔好瞓,朋友話宜家家私買都唔貴,叫我唔駛淘喎。
三角床背 ...
Ikea 嗰啲我睇過,但係我覺得對我嚟講比較扁,因為我習慣側睡,太扁第二日起身會覺得「責」到個膊頭痛
三角床背果啲係咩樣?我搵過見到係要來坐時墊住背脊嗰啲??

你都講得啱,好多床上用品嘅喜好真係好見仁見智。就我來講我愛床單係純棉同埋滑身,床褥唔可以硬,枕頭又要夠高,我承認我係鍾意瞓高級酒店啲床嘅

男爵府

畀面勳章

superb8868 發表於 15-12-24 23:16
Thanks
其實呢個我都睇中收藏咗。你有無淘咗呀?

我兩年前買,前後總共買了4個,開了3個,依家還在用,用時晾曬吓會鬆軟,我用洗衣機洗都無問題。

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:Quote:揚莉煒媽咪+發表於+15-12-25+00:17+

Ikea 嗰啲我睇過,但係我覺得對我嚟講比較扁,因為我習慣側睡,太扁第二日起身會覺得「責」到個膊頭痛
三角 ...
我自己瞓緊睡美人,覺得都唔舒服,c6話幾好。其實因為腰痛頸痛問題我都試過唔少枕頭。

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:Quote:揚莉煒媽咪+發表於+15-12-25+00:17+

三角 ...
聽到你講,床要軟,枕要高我已經腰痛頸痛,可能你仲後生。

子爵府

https://detail.tmall.com/item.htm?id=36958658946

男爵府

引用:Quote:superb8868 發表於 15-12-24 23:16 T

原帖由 kenyuen 於 15-12-25 發表
我兩年前買,前後總共買了4個,開了3個,依家還在用,用時晾曬吓會鬆軟,我用洗衣機洗都無問題。

...
我都係買呢個,瞓得幾舒服,對仔女又話要,再淘左兩個比佢地,佢地都話好好

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+kenyuen+於+15-12-25+發表我

原帖由 kikocheung 於 15-12-25 發表
我都係買呢個,瞓得幾舒服,對仔女又話要,再淘左兩個比佢地,佢地都話好好

...
有無link?

男爵府

引用:Quote:原帖由 kikocheung 於 15-12-25 發表

原帖由 揚莉煒媽咪 於 15-12-25 發表
有無link?
#淘⼝令#长按复制这条信息,打开手机淘宝即可看到【外贸原单枕芯全棉保健护颈枕可水洗羽丝绒软枕头出口五星级酒店枕 】http://b.mashort.cn/h.6Q3TX?sm=76fe2d

男爵府

引用:Quote:原帖由 kikocheung 於 15-12-25 發表

原帖由 揚莉煒媽咪 於 15-12-25 發表
有無link?
我買嘅係中枕,我比較鍾意瞓高少少嘅枕頭

首頁
12345...8

尾頁

跳至