自由講場

跳至

首頁
34567...13

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

回覆:罐頭湯 的帖子

你已做足有突,唔好唔開心,問心無愧

子爵府

引用:問題是你老公。佢唔會知道自己老婆有幾辛勞

原帖由 fishfish121 於 15-12-24 發表
問題是你老公。佢唔會知道自己老婆有幾辛勞既咩?黑白不分
係!我係你會嬲死个老公,奶奶反而其次,因為唔係為左老公,奶奶根本同其他街上路人冇分別

yuyu.c    發表於 15-12-24 10:59

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

引用:99之前既婦科問題佢一直冇講, 佢只係同佢個

原帖由 罐頭湯 於 15-12-24 發表
99之前既婦科問題佢一直冇講, 佢只係同佢個廢人細仔講, 廢人當然唔了解, 佢同得我講, 我就sense到應該係嚴 ...
你99有病 可能影響到情緒 不過都係唔識感恩架喇 但我都係覺得 你老公過份d

大宅

回覆:(呻) 我對99咁好, 佢居然咁對我!

其實樓主有無聽到有人講係你老公既問題,唔係你奶奶?
你問左你老公你奶奶點同佢講未?如果你完全唔知你奶奶講左咩既情況之下就嬲你奶奶,又話以後唔對佢好,咁好似有點兒那個囉。

子爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章

你已經做得好好!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

又未必關你99事, 同老公了解清楚先~
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

子爵府

人夾人,講緣分。
做好自己本分問心無愧就好了。
不過建議要同先生講清楚,以免誤會。

翡翠宮

嬲爆

大宅

你老公抵鬧啦!夠膽死話你,叫佢自己請假陪亞媽啦!

大宅

盡本份就可以了
做得多人地未必appreciate
自己又辛苦
唔好難為自己

琥珀宮

畀面勳章

你老公最有問題,佢唔知你辛苦咩?個阿媽佢自己下次叫佢搞番囉

珍珠宮

開心吸收勳章

我覺得你要一五一十同你c6講呢幾日點對佢呀媽,你已經做足101分,如果咁都做得唔好,你以後乜都唔好理,等佢個廢細仔去理。

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

你c6先係最大問題,自己老婆做佐咁多嘢,佢仲咁既態度。

公爵府

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

你知自己盡左力就算啦
.........................................

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:以後唔好對佢咁好。

原帖由 happybebebe 於 15-12-24 發表
以後唔好對佢咁好。
X2

禁止訪問

引用:99之前既婦科問題佢一直冇講, 佢只係同佢個

侯爵府

老人家既野, 外人唔明.

佢係覺得你突然唔理佢.
佢至發爛咋.

佢甚至成日同d仔女講,
你整d野唔好食.
係想食佢仔女整個d野.

珍珠宮

減齡達人勳章

首先爆你老公,之後再同佢講\'你亞媽嘅嘢,以後你自己處理,我咩都唔再理\'。千祈咪心軟,我對奶奶都好好,奶奶都對我好好,但如果我對人好, 而人地唔領情,我就唔會再對佢好。

侯爵府

甘巴閉,叫你老公自己搞掂個呀媽佢啦!講真,自己父母都未有甘照顧周到,仲要甘比人話,真係心理唔平衡,我會剷返個老公,叫佢自己煲湯買送,總之就一定唔會對個99甘好嫁啦,下次有事都同老公講,我都唔開wor

係post到傾下好啦,不接受加好友同打招呼謝謝!

首頁
34567...13

尾頁

跳至