懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

本身高齡(39)第二胎,肥胖,下周wk 10. 想做test, 大家覺得t21 定係有另外一些test 好呢?(panaroma ?? Or something ninty)

別墅

回覆:t21 or which test?

Nifty .....

別墅

引用:本身高齡(39)第二胎,肥胖,下周wk+10.+

原帖由 CTISBebe 於 16-01-06 發表
本身高齡(39)第二胎,肥胖,下周wk 10. 想做test, 大家覺得t21 定係有另外一些test 好呢?(panaroma ?? ...
T21 or nifty

男爵府

我想做panorama,聽講全面D, 但唔知價錢相差幾多?

複式洋房

我34歲, 私家叫我做Nifty, 已book左下星期去做, 到時11W。

我有問醫生nifty和T21有咩分別, 但佢只係話nifty價錢係平T21一半, 但都係check唐氏, 所以佢叫我做nifty。幫我慳錢喎~~

不過我知T21係check多幾種好罕有的疾病的, 但詳情我無研究

大宅

回覆:t21 or which test

我做左Panorama extended$8,500, 普通版$6,500, 係醫生直接幫我抽血,可能我做貴左好多,我有問有咩唔同,佢話test 既野差唔多係個lab個位置唔同,同8500驗多幾樣野

別墅

Just call some dr and ask, they said nifty is test in china. T21 is test in Hk. Panaroma is us or UK ( forgot).... But not sure those nurse said is correct or not!

複式洋房

醫生叫唔好做⋯話係大陸野抄t21 .我book 左t 21 ..約六千⋯
其實係咪唔駛再去做政府唐氏?

複式洋房

回覆:Moody2005 的帖子

話唔好做ninfy

大宅

引用:醫生叫唔好做⋯話係大陸野抄t21 .我book 左

原帖由 Moody2005 於 16-01-06 發表
醫生叫唔好做⋯話係大陸野抄t21 .我book 左t 21 ..約六千⋯

...
我都打算做T21,如做T21,我就唔會做政府唐氏了,因T21準確度高麻。

珍珠宮

開心吸收勳章

引用:醫生叫唔好做⋯話係大陸野抄t21 .我book 左

原帖由 Moody2005 於 16-01-06 發表

...
請問哪間可以$6000? 我個間要$7500,好貴呀

別墅

I asked mine t21 also around $7800. Btw政府唐氏是否即是度頸皮?Tks Tks

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至