興趣嗜好

跳至

首頁
12345...71

尾頁

伯爵府

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

各位蔥民請留意, 希望大家明白呢度係志趣相投區,
而我地個topic係因為大家都有相同興趣同志向,
請大家尊重我地既最高領導人- BK國王既意向, 並抱著唔好罵戰既原則,
如果有異見人士令到其他資深蔥民情緒不安,嚴重影響呢個帖既正常討論,我地唔會歡迎。
而亦有可能會無視攪事份子, 並誠意請你係其他地方另找相同意見人士,多謝合作。

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
感激BK這平台, 讓我地係一個香港發生的大事件之中,
結識了一班有相同理念 "勿忘棵蔥"~既朋友仔~

我地無論上至天文、下至地理、湊仔心得、煮飯買餸、社會趣聞、世界大事, 文人雅事一切都感到志趣相投~

因此決定開這個題目, 讓一眾"勿忘棵蔥"既朋友仔可同來暢所欲言, 再次感謝BK這平台。
依家係度拋出一個瘦球,各位快D黎接啦~~~

~眼啤啤, 吹咩咩~

伯爵府

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

又係我第一
~眼啤啤, 吹咩咩~

禁止訪問

引用:又係我第一

侯爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

StepStep504 發表於 16-1-8 14:33
又係我第一

攪錯呀!唔計你呀!

ALL ANIMALS ARE EQUAL, BUT SOME ANIMALS ARE MORE EQUAL THAN OTHERS.

伯爵府

回覆:勿忘棵蔥~(第7章-有聚有傘)~志在吹水聯誼會 [複製鏈接]

PanCecilia    發表於 17-8-4 15:58
StepStep504    發表於 16-1-11 12:39
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

各位蔥友晚安

HoneyBee30    發表於 16-1-9 01:56

侯爵府

citty 發表於 16-1-8 20:19
各位蔥友晚安

晚安呀!今晚有咩好餸呀?我今晚有老公煮,巧開心!
ALL ANIMALS ARE EQUAL, BUT SOME ANIMALS ARE MORE EQUAL THAN OTHERS.

伯爵府

引用:Quote:citty+發表於+16-1-8+20:19+各位蔥友

原帖由 Zenia 於 16-01-08 發表
...
今晚Bear Bear Q

M.I.L.L.    發表於 16-1-12 15:09
HoneyBee30    發表於 16-1-9 01:55
citty    發表於 16-1-8 21:56
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

伯爵府

回覆:bee918 的帖子

M.I.L.L.    發表於 16-1-12 15:09
citty    發表於 16-1-8 21:56

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

Zenia 發表於 16-1-8 21:11
...
老公下廚

伯爵府

引用:Quote:Zenia+發表於+16-1-8+21:11+晚安呀!

原帖由 citty 於 16-01-08 發表
老公下廚
飽飽

M.I.L.L.    發表於 16-1-12 15:10
HoneyBee30    發表於 16-1-9 01:57

侯爵府

bee918 發表於 16-1-8 21:21
今晚Bear Bear Q

哇!太正喇!

bee918    發表於 16-1-9 00:29

子爵府

Not the first..not the last either
Display Picture from Rita et Machin

侯爵府

bee918 發表於 16-1-8 21:21

咁重本,有咩高興野呀?

伯爵府

引用:Quote:bee918+發表於+16-1-8+21:21+咁重本

原帖由 Zenia 於 16-01-09 發表
咁重本,有咩高興野呀?

朋友拎D海鮮來,
結論係海鮮都係蒸最好食

侯爵府

bee918 發表於 16-1-9 09:15

朋友拎D海鮮來,
結論係海鮮都係蒸最好食

係呀!蝦蟹燒完黐殼,又無蒸咁甜。

bee918    發表於 16-1-11 12:54

伯爵府

我呢幾日都有去食海鮮呀...
個D乜鬼9層塔...都唔好食既
~眼啤啤, 吹咩咩~

侯爵府

引用:我呢幾日都有去食海鮮呀...個D乜鬼9層塔...

原帖由 StepStep504 於 16-01-11 發表
我呢幾日都有去食海鮮呀...
個D乜鬼9層塔...都唔好食既
呢排咁少出現,你係咪升咗職唔駛做擁員喇?

水晶宮

2018復活節勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章

StepStep504 發表於 16-1-8 14:33
又係我第一

報到
遲咗幾日添
我繼續陪吓D親戚, 等佢哋返英國後, 我會強勢回雞

citty    發表於 16-1-11 20:57
          You may say I'm a dreamer but I'm not the only one.

侯爵府

anixon 發表於 16-1-11 14:13
報到
遲咗幾日添
我繼續陪吓D親戚, 等佢哋返英國後, 我會強勢回雞

到時記住帶D豉油雞,白切雞,醉雞,鹽焗雞,葡國雞。。。。。回來呀!

首頁
12345...71

尾頁

跳至