懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

我宜家35週3...頭先見護墊有少少粉紅分泌...跟住無再見到...有無jm試過咁?
如果無再出現係唔係可以唔理?

kim1204 發表於 16-1-19 22:47
我宜家35週3...頭先見護墊有少少粉紅分泌...跟住無再見到...有無jm試過咁?
如果無再出現係唔係可以唔理?

...
Hello kim1204, 媽媽而家情況點呀?分泌物仲有冇見紅/啡? 粉紅色分泌都有可能係見紅, 媽媽都要繼續觀察住分泌情況, 或者有陣痛、穿水嘅分娩先兆, 都要盡快去醫院喇!
我有一個願望,就是想見到每個BB食得好、瞓得好、笑得好、Poo得好,
有個海綿級肚仔,每天盡情體驗新事物、吸收新樂趣!

大宅

引用:Quote:kim1204+發表於+16-1-19+22:47+我宜

原帖由 Yvonne@牛欄牌媽咪專線 於 16-01-20 發表
Hello kim1204, 媽媽而家情況點呀?分泌物仲有冇見紅/啡? 粉紅色分泌都有可能係見紅, 媽媽都要繼續觀察住分 ...
謝謝你,我見過一次,宜家無呢d分泌...應該會在家keep住觀察。

伯爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章

我37wks, 同樓主一樣, 尋日見到少少啡紅色分泌, 之後又係無見到. 我又未有陣痛/穿水/見紅, 所以都係在家觀察住先.

大宅

引用:我37wks,+同樓主一樣,+尋日見到少少啡紅色

原帖由 wynnehung 於 16-01-20 發表
我37wks, 同樓主一樣, 尋日見到少少啡紅色分泌, 之後又係無見到. 我又未有陣痛/穿水/見紅, 所以都係在家觀 ...
你37w穩陣過我...你執好晒野未?
我尋晚一見到...就拿拿林執晒所野先..
交代晒比老公到時點做

kim1204 發表於 16-1-20 11:47
謝謝你,我見過一次,宜家無呢d分泌...應該會在家keep住觀察。
Hello kim1204, 分娩先兆見紅、穿水、陣痛未必同時出現架, 記住有其中一樣都要去醫院。先預祝您同BB一切順利!
我有一個願望,就是想見到每個BB食得好、瞓得好、笑得好、Poo得好,
有個海綿級肚仔,每天盡情體驗新事物、吸收新樂趣!

伯爵府

一早已經執定左了,因為我之前兩胎產程好快,所以如果有持續出現見紅或陣痛就即去醫院了

大宅

引用:一早已經執定左了,因為我之前兩胎產程好快

一早已經執定左了,因為我之前兩胎產程好快,所以如果有持續出現見紅或陣痛就即去醫院了
...
你都應該好快見bb

wynnehung    發表於 16-1-20 18:17

大宅

引用:一早已經執定左了,因為我之前兩胎產程好快

...
我今日生左

伯爵府

kim1204 發表於 16-1-23 16:56
我今日生左
太好了! 恭喜你呀!!!! 祝你BB身體健康!! 你要好好休息呀!!!

ps 我上個星期五凌晨都生左了

大宅

引用:Quote:kim1204+發表於+16-1-23+16:56+我今

原帖由 wynnehung 於 16-01-25 發表
太好了! 恭喜你呀!!!! 祝你BB身體健康!! 你要好好休息呀!!!
我同你差一日咋!恭喜你!

wynnehung    發表於 16-1-26 20:29

大宅

引用:Quote:kim1204+發表於+16-1-23+16:56+我今

原帖由 wynnehung 於 16-01-25 發表
你早我一日

首頁

尾頁

跳至