想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

今日係day 32, 係due day 前一日!
我今個月day 16紅d 深粗排卵

首先係萬寧棒棒,説明書話要5分鐘讀取結果,否則無效
但當5分鐘讀取時,得一個淺得可憐嘅水印,唔知大家睇唔睇到
過咗15分鐘就好似深咗小小小小小小

之後就係紅d同綠d嘅結果,說明書話要5-15分鐘內讀取,所以呢個結果係無問題的

咁即係點,睇紅綠d好似有啲機,但棒棒又似乎唔係咁,好煩惱呀

Clcywy    發表於 16-1-25 23:42

別墅

回覆:紅d, 綠d, 萬寧棒棒,請各位jm幫下眼

恭喜,慢慢會加深,我之前都係咁,格一個個星期在驗啦

複式洋房

yoyo0224 發表於 16-1-24 10:46
恭喜,慢慢會加深,我之前都係咁,格一個個星期在驗啦

多謝你呀,我都希望會一直加深呀!
咁我想問到最後你嗰時係咪bingo咗呀??

別墅

引用:Quote:yoyo0224+發表於+16-1-24+10:46+恭喜

原帖由 Samantha0312 於 16-01-24 發表
多謝你呀,我都希望會一直加深呀!
咁我想問到最後你嗰時係咪bingo咗呀??
...
係呀!!綠d 一日比一日深👍🏻👍🏻👍🏻慢慢等下

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

恭喜,祝加深

男爵府

引用:Quote:原帖由+Samantha0312+於+16-01-24+發

原帖由 yoyo0224 於 16-01-24 發表
係呀!!綠d 一日比一日深👍🏻👍🏻👍🏻慢慢等下

...
想問幾時綠d 先over 100%? 我之前化學過,所以有d 擔心, 今日due day+2, 呢幾日好似差唔多色咁,附上綠d圖:

大宅

引用:Quote:原帖由+yoyo0224+於+16-01-24+發表係

原帖由 pb728 於 16-01-24 發表
想問幾時綠d 先over 100%? 我之前化學過,所以有d 擔心, 今日due day+2, 呢幾日好似差唔多色咁,附上綠d ...
Due date +5 都未到100%深!

大宅

引用:今日係day+32,+係due+day+前一日!我今個月

原帖由 Samantha0312 於 16-01-24 發表
萬寧好鬼慢。我due date -2 用都係咁,自己嚇自己。用準快易or 曼仔啦!其實信6d都得!

大宅

8 掛問下如果就到due date 驗紅d 有水印般的控有無機?定係就m come 都會有控?

複式洋房

hapiangel 發表於 16-1-24 12:55
萬寧好鬼慢。我due date -2 用都係咁,自己嚇自己。用準快易or 曼仔啦!其實信6d都得!

...

我見你due day +5 綠d都好深呀,恭喜晒你呀!咁你除咗用綠d仲有無用其他牌子嘅棒棒呀??

大宅

引用:Quote:hapiangel+發表於+16-1-24+12:55+萬

我見你due day +5 綠d都好深呀,恭喜晒你呀!咁你除咗用綠d仲有無用其他牌子嘅棒棒呀??
...
Due date 準快易。加油祝孕!其實我仲有支萬寧,不過我上次用要七分鐘先出條水印,感覺唔好所以冇用lu.你check 住綠d.要過咗due date 加深先明顯!due date 前都係幻覺加深....似有似無咁。我已經拎咗証明啦
你都加油! 記住食葉酸!

複式洋房

hapiangel 發表於 16-1-24 13:08
Due date 準快易。加油祝孕!其實我仲有支萬寧,不過我上次用要七分鐘先出條水印,感覺唔好所以冇用lu.你ch ...

恭喜你呀,沾下你啲好孕先!我都希望我會每日都加深!
好,等我買返支準快易先!我會keep住日日check 綠d㗎喇!
葉酸當我開始備孕時已經開始食㗎喇,都食咗成年㗎喇

大宅

引用:今日係day+32,+係due+day+前一日!我今個月

即係點?即係你中了......
恭喜哂!
接好孕

複式洋房

stepstepcy 發表於 16-1-24 12:59
8 掛問下如果就到due date 驗紅d 有水印般的控有無機?定係就m come 都會有控?

...

聽講m前紅d都會有控㗎,你有無綠d check下穩陣啲

複式洋房

raebykciv 發表於 16-1-24 14:00
即係點?即係你中了......
恭喜哂!
接好孕

多謝你呀,承你貴言呀,希望係真嘅哈哈!
我都祝你好孕呀

大宅

沾沾好孕!

首頁

尾頁

跳至