美容扮靚

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

引用:咁我間又唔貴嘢,11800有3次打400 ,打左兩

原帖由 yycatyeung 於 16-04-09 發表
咁我間又唔貴嘢,11800有3次打400 ,打左兩次,都拉得幾緊,個樣後生左,見佢試做平,又打足線數先join

...
可以比 D 資料我吖

大宅

hashtag影視迷勳章

pm to me please!

子爵府

畀面勳章

chengkiki200 發表於 16-4-9 00:52
韓國機我都試過做3次,但真係效果唔得之外仲要KEEP得勁短...後尾我做左ulthera,即美國機,宜家都過左1年多,都 ...
pm info to me please ! thanks

禁止訪問

回覆:做咗hifu已半年的jm,而家效果如何,有冇心郁再打?

男爵府

引用:其實有做research都知u+one呢個牌子係韓國

原帖由 蕾娜 於 16-04-08 發表
其實有做research都知u one呢個牌子係韓國係排第幾,主要都係細既美容公司先有.
比較出名既會有韓國第一既do ...
可以pm我嗎?

男爵府

引用:Ulthera好有效。我姑姐做左,起碼後生左5-6

原帖由 icesummer 於 16-04-10 發表
Ulthera好有效。我姑姐做左,起碼後生左5-6年。
佢做果間今個月有promotion, $19800全面連雙下巴,好吸引: ...
Pm埋我吖,rhx

大宅

佢做果間今個月有promotion, $19800全面連雙下巴,好吸引: ...
我都想要資料呀,煩請PM....感謝!!!

大宅

回覆:CreamBaby 的帖子

不過真心想提各位想做hifu 既sisters,自問忍到痛先做,唔係side晒d 錢,同食定2粒止痛藥先好去做,低度數唔痛爆係無效果既

大宅

回覆:mercuryki 的帖子

美容師同做完唔可以食消炎藥,最好咩藥都唔好食,因此佢都係令d皮膚自我修復既原理,我自己就食骨膠原,等皮膚生得更好

大宅

引用:不過真心想提各位想做hifu+既sisters,自問

原帖由 mercuryki 於 16-04-11 發表
不過真心想提各位想做hifu 既sisters,自問忍到痛先做,唔係side晒d 錢,同食定2粒止痛藥先好去做,低度數唔 ...
請問可否講講有幾痛?

大宅

回覆:做咗hifu已半年的jm,而家效果如何,有冇心郁再打?

我今日問過我個皮膚醫生,佢個度4萬8做三次,是不是很貴?

大宅

回覆:幸福吳太太 的帖子

下巴位冤痛到真係會出晒汗,好似牙醫係甘整你隻敏感牙齒甘,又你又要頂住個幾百下,美容師話有個客痛到要拍開佢手上面部機。做果時只好諗住d錢,唔好side,頂硬上

男爵府

icesummer 發表於 16-4-10 19:59
PM please!

大宅

回覆:蕾娜 的帖子

係邊樹可以搵到u one排第幾呀

男爵府

唔會囉, 實在比錢買痛苦, 可能我面皮薄啦, 不過係有效果嘅, 做完一個療程都係KEEP到1年半戴~~

大宅

引用:由去年6月起我打了共4次,最後一次離現在已

原帖由 sabun 於 16-02-07 發表
由去年6月起我打了共4次,最後一次離現在已三個月,打第4次後效果靚到不得了,自己都都不禁成日照鏡,皮膚 ...
Pm please

洋房

引用:我今日問過我個皮膚醫生,佢個度4萬8做三次

原帖由 PP1215 於 16-04-12 發表
我今日問過我個皮膚醫生,佢個度4萬8做三次,是不是很貴?
要打幾次,應該係韓國機,呢個價錢未免太貴吧

大宅

回覆:mercuryki 的帖子

想知詳情, PM pls? Thanks

大宅

can u pm me , pls

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+icesummer+於+16-04-10+發表U

首頁
12345...7

尾頁

跳至