想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我催乳素高,醫生開了降催乳素藥我食,我想問下會影響m黎嗎?我問醫生話唔關事,前日驗過又唔係中,上次m已係29/12,剛食個幾月,有冇jm同我情況一樣?

複式洋房

回覆樓主:

應該不影响m,我都有吃。吃完後,PRL 数值低了。

大宅

引用:我催乳素高,醫生開了降催乳素藥我食,我想

原帖由 ovylam 於 16-02-10 發表
我催乳素高,醫生開了降催乳素藥我食,我想問下會影響m黎嗎?我問醫生話唔關事,前日驗過又唔係中,上次m已 ...
I took cabagoline after two months prolactin level resumed to normal
I was pregnant after one cycle

男爵府

回覆:thathawong 的帖子

我之前差不多1600,食咗一個多月依家降返600左右,不過見成day 46都未黎m, 年初一驗過又冇,所以好煩惱囉

男爵府

回覆:kaka62587 的帖子

恭喜你吖……不過我之前驗過又冇,所以好煩惱囉

大宅

引用:恭喜你吖……不過我之前驗過又冇,所以好煩

原帖由 ovylam 於 16-02-11 發表
恭喜你吖……不過我之前驗過又冇,所以好煩惱囉
有無驗過係咪多囊? 多囊都會遲M 壓力大都會遲M 要續樣野排除先得

大宅

回覆:有冇jm食降催乳素藥

我之後冇左29週bb成2個月冇黎。醫生都開左比我食。食左25日就黎左啦!今個月有d擔心又唔黎。

男爵府

回覆:有冇jm食降催乳素藥

多謝你地d意見,今日day 46終於黎了。
唯有再努力……大家加油

男爵府

回覆 ovylam 的帖子

我岩岩開始食bromergon,醫生話食完3個月再抽血驗
我指數成32,都幾高...唔知食bromergon 可唔可以同聖潔莓一齊呢

男爵府

回覆:noelbabab 的帖子

你指數32唔算太高wor,我之前成1600,所以醫生建議我食年半,一係你唔好同一時間食,分開感覺好d。

首頁

尾頁

跳至