嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問有無媽媽睇過彌敦道的男醫生 - 霍X中, 好唔好架?
因為我99好中意睇佢, 老遠都帶囡囡去.
多謝回應先.

大宅

回覆:囡囡鼻敏感, 你有無睇過佢?

佢係老牌兒科醫生,朋友介紹我帶仔睇過三、四次,我個人覺得佢開好多藥同D藥太重,有次仔仔氣管炎睇完食咗D藥之後勁亢奮,夜晚明明好眼瞓但不停碌來碌去起身又瞓低,又不停流冷汗,最後天光D藥力過佢又真係無曬力先瞓到。自此以後我唔敢再睇佢

複式洋房

我都有同感......藥好重.....攪到我有啲驚...

大宅

引用:請問有無媽媽睇過彌敦道的男醫生 - 霍X中,

原帖由 JMIMI 於 16-02-25 發表
請問有無媽媽睇過彌敦道的男醫生 - 霍X中, 好唔好架?
因為我99好中意睇佢, 老遠都帶囡囡去.
多謝回應先.
我大约兩年几睇过一次, 我們consult 佢second opinion, 佢好有性格, 寸, 佢講d general 野, 好像冇講, 我們問佢即係点, 佢話: 冇意外wor。。
收$550………感覺白比

大宅

引用:Quote:原帖由 JMIMI 於 16-02-25 發表請問

原帖由 markus128 於 16-02-28 發表
我大约兩年几睇过一次, 我們consult 佢second opinion, 佢好有性格, 寸, 佢講d general 野, 好像冇講, 我們 ...
佢話: 冇意見****

複式洋房

回覆 markus128 的帖子

我都遭受過此待遇...........

複式洋房

試下夏天去做天灸啦.. 我痴第三年.. 好左勁多

複式洋房

回覆:囡囡鼻敏感, 你有無睇過佢

鼻敏感根源係空气污染和不要玩毛公仔,我仔有鼻敏感但過了台湾住,好返了,台湾有隻專為初傷風感冒,鼻敏感除菌消毒機,細細部,價錢$1,100。用了後好番好多。

禁止訪問

回覆樓主:

大宅

Chingching902 發表於 16-10-7 20:49
鼻敏感你可以試下紐西蘭15+蜜糖, 之前我都多年來有鼻敏感,我食咗一樽就斷咗尾,我妹妹每食咗兩樽, 一定 ...

請問去那裡買?

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至