親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Quote:原帖由 MissMaMa 於 16-02-29 發表咁

原帖由 yuyu.c 於 16-02-29 發表
對馬路方向一定嘈,我上次loisir係馬路方向,我有開窗確係幾嘈。
我唔開窗啊,兩個小朋友咁細,窗口又大,驚危險,我三月會住Loisir 4晚標準房有窗的,睇吓到時情況如何,朋友黎緊住西宗酒店和ever 8,可以比較吓

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:manyjennifer+發表於+16-2-29+01:25+

原帖由 MissMaMa 於 16-02-29 發表
咁你可以request住3樓,已翻新好,有斜路通往房間。不過,並非所有房型3樓都有,deluxe twin,triple呢層就 ...
我都覺得family room very good

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+yuyu.c+於+16-02-29+發表對馬

原帖由 manyjennifer 於 16-02-29 發表
我唔開窗啊,兩個小朋友咁細,窗口又大,驚危險,我三月會住Loisir 4晚標準房有窗的,睇吓到時情況如何,朋 ...
Loisir我住deluxe room,都ok,但因我之前住佐Pacific 同Alpensia suite,一比較就最差係佢。

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 yuyu.c 於 16-02-29 發表我住

原帖由 manyjennifer 於 16-02-29 發表
佢話其他層冇哂房,5樓和6樓俾我揀都係有樓梯的,但5樓的房好大陣煙味,呢2層應該都未裝修啦,房間報置都係 ...
我原本都訂左你呢間房型 deluxe twin,但後來我問酒店,先知道所有 deluxe twin都係未翻新的,比較舊,所以就加錢轉 family twin,間房好新好乾淨好靚,我覺得$800幾蚊一晚,係超級抵住!

珍珠宮

回覆:manyjennifer 的帖子

珍珠宮

回覆:MissMaMa 的帖子

大宅

引用:

你房個廁所好正啊,我嗰間都係好大,須然唔係新裝修,但都幾企理,仲有張疏化係廁所方便梳洗吹頭,我都好鍾意住pacific(如果住2樓的話)

大宅

引用:Quote:原帖由 manyjennifer 於 16-02-29 發

我原本都訂左你呢間房型 deluxe twin,但後來我問酒店,先知道所有 deluxe twin都係未翻新的,比較舊,所以 ...
我係book雙人床,佢upgrade住deluxe twin room咋,只需56*元

珍珠宮

manyjennifer 發表於 16-2-29 09:55
我係book雙人床,佢upgrade住deluxe twin room咋,只需56*元
哈哈,雙人房反而係翻新,好新淨的。我訂 deluxe twin都要$613一晚,你都賺左少少

珍珠宮

manyjennifer 發表於 16-2-29 09:53
你房個廁所好正啊,我嗰間都係好大,須然唔係新裝修,但都幾企理,仲有張疏化係廁所方便梳洗吹頭,我都好鍾 ...
你住翻新樓層,一係就普通雙人房,一係就 family twin,deluxe twin同 triple 三人房都係舊的。我怕酒店的舊地氈,所以唔想住 deluxe twin。

大宅

MISSMAMA,
想問你BOOK Pacific 的FAMILY TWIN, 係經邊度訂, 你係兩大兩小住嗎?因為我係兩大三細, 其中一個係3歲, 唔知可唔可以再加床.

大宅

我想問有無邊間0既雙人床係king size ga?? 因為我一家3口... 我見loisir 雙人床得4尺半, 唔夠瞓呀!!

子爵府

虎到金來勳章

我想問Family Twin有冇限幾多人入住? 我想訂Loisir Superior Twin, 但問過酒店只可住2人, 我有兩名3, 5歲小孩, 即係冇可能住, 冇理由訂兩間房

公爵府

引用:Quote:原帖由+manyjennifer+於+16-02-29+發

我原本都訂左你呢間房型 deluxe twin,但後來我問酒店,先知道所有 deluxe twin都係未翻新的,比較舊,所以 ...
好平呀,請問邊度 book ?教下我可以嗎?

Thank you

珍珠宮

20462046 發表於 16-3-16 03:34
好平呀,請問邊度 book ?教下我可以嗎?

Thank you
我喺hotelclub訂,$613一晚 deluxe twin,之後再加$220 轉family twin的。

珍珠宮

lemontea222 發表於 16-3-1 10:53
MISSMAMA,
想問你BOOK Pacific 的FAMILY TWIN, 係經邊度訂, 你係兩大兩小住嗎?因為我係兩大三細, 其中一個 ...
兩大三小family twin可以夠住,呢間房有2張雙人床,應該可以住4大人的,你兩大三小相信足夠有餘。

大宅

MissMaMa 發表於 16-2-29 08:58
想請教您呢間係咪delux twin 定family room?係咪Pacific hotel?

珍珠宮

tvkittymama 發表於 16-3-16 07:27
想請教您呢間係咪delux twin 定family room?係咪Pacific hotel?
相片係 family twin,有兩張雙人床。deluxe twin冇翻新,比較舊的。

首頁

尾頁

跳至