自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我同屋企人辛辛苦苦拉票一票一票like,最終都輸俾人地幾百個中東帳戶.....可以點做?

https://m.facebook.com/kirinfinancial

https://m.facebook.com/kirinfinancial/photos/a.969617586460359.1073741831.885123218243130/970110506411067/?type=3&source=43

好失望

男爵府

回覆:買Like造假,點解可以咁衰

有咩點做
其實依d比賽一知要拉like已經唔會玩,一來浪費時間,二來根本大家都係做馬搵人like 都唔係真心覺得邊個最優秀就like邊個。
我覺得樓主咪睇開d,下次一見係要鬥多like就唔好參加囉。

伯爵府

其實樓主 呢d都係玩下姐 唔洗太認真
當然你可以投訴 但我覺得未必有用

唔好激心啦 玩Like呢D野 不必太認真

男爵府

引用:我同屋企人辛辛苦苦拉票一票一票like,最終

原帖由 aggiekitkit 於 16-02-26 發表
我同屋企人辛辛苦苦拉票一票一票like,最終都輸俾人地幾百個中東帳戶.....可以點做?

https://m.facebook.c ...
見有人在fb latched complained against Daniel ma ma , 你已經做咗嘢啦

複式洋房

我都係第一次玩呢d,以為真係個個人都循規蹈矩。 無下次。

珍珠宮

2024年龍年勳章

成日都發生

Minniemouse:-P

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Lee d野經常發生架喇

侯爵府

冇詳細睇Facebook內文。但係凡係鬥多like,都係鬥人面廣啫;對公司來講,邊個贏有乜所謂,宣傳到就得。

伯爵府

熱血勳章

一睇like 佢D 名, 已經知是買like...

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

淘寶有得買like好耐啦

禁止訪問

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

引用:有咩點做其實依d比賽一知要拉like已經唔會

原帖由 eelcyy 於 16-02-26 發表
有咩點做
其實依d比賽一知要拉like已經唔會玩,一來浪費時間,二來根本大家都係做馬搵人like 都唔係真心覺 ...
呢d「比賽」未參加過,冇意思

複式洋房

回覆:nyfng 的帖子

係...打定輸數所以投訴完都無用..
不過好多謝500幾個支持like我地既人

子爵府

畀面勳章

唔洗咁認真 不嬲都造馬

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

複式洋房

謝謝大家!無下次,不可一,不可再。
講完出黎舒服D。又要去餵奶了~

寶石宮

我覺得鬥多like好煩

複式洋房

引用:我覺得鬥多like好煩

原帖由 milktealai 於 16-02-26 發表
我覺得鬥多like好煩
寧願主辦單位自己揀

侯爵府

2018復活節勳章

引用:我同屋企人辛辛苦苦拉票一票一票like,最終

原帖由 aggiekitkit 於 16-02-26 發表

https://m.facebook.c ...
我從不參加鬥多like, 因為一定造假

反而參加主辦單位自已揀仲好, 我win過幾次, 對上贏咗兩張迪迪尼入場券, 好開心

用戶要求終止服務

之前葵青區議會都有個facebook買like. 好衰
更新:2015/08/19 21:21

葵青區議會用了 63 萬元公帑開立 Facebook 專頁做推廣,不夠一個月就有萬多人讚好,不過當中有很多戶口來自台灣和印尼。有區議員懷疑,是民政事務處聘請的公司「買 like 」。 

這個 Facebook 專頁,是葵青區議會在八月初開設,開宗明義要紀錄葵青的風景人情。一道風景,短短數天就有 1,500 個 like ,當中有來自台南、台中、印尼雅加達,原來這麼多「葵青朋友」住在台灣和印尼。 

首頁

尾頁

跳至