影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章

少女心事 鍾舒漫(Sherman)、泳兒、吳浩康、陳偉霆(William)及王凱駿等歌手,昨日出席《英皇新秀歌唱大賽2008》記者會,其間鍾舒漫谷胸上陣模仿梅艷芳唱《將冰山劈開》而成為焦點。她承認只貼 上乳貼,因為入面的Bra是跟外衣連住,沒理由入面戴多個。問她會否擔心重演鄭希怡露點事件?她相信只要動作不大,做足貼膠紙的安全措施便不成問題。
提到梅姐的戰衣十分性感,問到屆時她可夠膽谷胸上陣?Sherman說:「要有潛質才穿到,為效果好都應該沒問題,只是怕沒那個效果!」此外,提到其好友江若琳又被捲入林小明婚變事件,她與江若琳私交甚篤,她力撐對方是一名乖乖女,對有關與老闆的緋聞,她認為絕不可信。二人閒時會傾電話談少女心事,但不會拿對方的緋聞作話題。同時,她也不清楚江若琳窮得銀行只餘兩位數的傳聞是否屬實。
泳兒見到8位參賽者回想起當年參賽的情景,當年賽前一晚只顧排舞,出賽時眼袋大得似浮屍,又忘記舞步,非常搞笑。至於吳浩康的爸爸存款放在東亞銀行,提到東亞擠提事件,他大為緊張,自言不介意幫爸爸排隊。另外,William於該間銀行的儲蓄戶口中存有6位數字,之前蝕股票已經損失了一半,令他進退兩難。問到是否老婆本?他說:「老婆本目標係7位數。」

男爵府

鍾舒曼自己又好好咩,咪又係賣肉求榮

水晶宮

原文章由 水媽媽 於 08-9-26 10:30 發表
鍾舒曼自己又好好咩,咪又係賣肉求榮

點解呢 ? 係唔係你收到內幕或者知內情 ?

男爵府

唔係咩?鍾舒曼次次行親出來,唔係bar top就短裙短褲,佢唱得唔係差架,不過都要有人肯捧lor,sell青春駛唔駛一定要行性感呢

水晶宮

原文章由 水媽媽 於 08-9-26 11:51 發表
唔係咩?鍾舒曼次次行親出來,唔係bar top就短裙短褲,佢唱得唔係差架,不過都要有人肯捧lor,sell青春駛唔駛一定要行性感呢

哦....原來係咁意思o者下話

男爵府

原文章由 上校車 於 08-9-26 11:55 發表

哦....原來係咁意思o者下話

咩咁樣都唔算 "賣肉" 咩?

水晶宮

原文章由 水媽媽 於 08-9-26 12:11 發表

咩咁樣都唔算 "賣肉" 咩?

以咁計, 大部份娛圈女星都算囉喎

男爵府

原文章由 上校車 於 08-9-26 12:19 發表

以咁計, 大部份娛圈女星都算囉喎

睇閣下咁緊張,莫非係上述歌星的fans或親信?

水晶宮

原文章由 水媽媽 於 08-9-26 12:24 發表

睇閣下咁緊張,莫非係上述歌星的fans或親信?
]

嘩, 呢位媽咪, 講下就話我係fans ?
唔係咁呀話

男爵府

係唔係呢.....咁我唔敢話一定係,容咩易我又俾人執住d字眼架....咁就無謂la,上來呢度都係志在吹吓水啫。

首頁

尾頁

跳至