自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

約16個3至6歲小朋友$60比18至20個波,訂場時無講話有限咁小波波,但我估咁平唔會太多,每人兩個掛,我仲買定一包做後備,免得小朋友喊
一開始,小朋友每人派一條已吹嘅氣球,小朋友都好開心期待,姐姐教扭兔仔,扭第一下已有小朋友爆波要攞多個,點知姐姐就同佢講最後一個無嫁喇,跟住有兩三個都陸續爆,佢都係咁講,咁D小朋友就開始比晒D mami扭,唔肯要,話驚爆……我幫我女扭到最後嗰下我都唔敢,驚整爆咗我女實喊,我叫咗阿女去比party姐姐扭,點知佢一扭就爆咗,無道歉或比返個波我女,仲調轉走過來話我唔可以帶波波去吹,咁我初時唔知道唔可以就問佢我就係驚唔夠波波比小朋友會唔開心,訂場時又無講,佢就話條款有講,我咪啤一聲收埋D波波同佢講呢個節目好失敗,帶D失望比大家,已經唔係叫佢每人扭一隻比小朋友,但都唔係咁囉!
整個生日會完全無人執野又漏單都算,放生日蛋糕用摺枱連生日膠布都無,核突到死,遊戲仲搞笑,唔知係咪扭波波無晒時間,只玩一個遊戲,叫小朋友兩個一組痴腳,痴手,痴頭,攬住,重覆一次就玩完!就算唔係自己搞見到都真係一肚氣,仲要聽到有其他家長都咁講喎

禁止訪問

伯爵府

回覆:中伏:麥xx生日會加$60有party姐姐教扭波波

我都想知邊間甘衰!我下星期六都訂左響麥當當同2個囝開生日party!

大宅

邊間??好衰

大宅

寶達嗰間,好難會中嘅,但都提醒大家留意原來扭波波會減遊戲時間
依家已經好多人去會所、冒險xx或者playhouse搞生日會,佢咁搞法做壞招牌囉

la_source    發表於 16-3-1 10:25
wcpcelia    發表於 16-2-29 14:13

大宅

咁衰…

男爵府

帶失望失落比小朋友真失敗!

公爵府

$60 有 20 個波,其實 $3 都合理嘅!
事實扭波真係好易爆架,點可能 20 個波
就夠?仲有要明白有時要 2-3 個波先完成一造型

以平時見開完生日會 d 小朋友仲唔止拎一個成品走,你預 $60 一定唔夠啦

男爵府

睛靈勳章

引用:$60+有+20+個波,其實+$3+都合理嘅!事實扭

原帖由 20462046 於 16-02-29 發表
$60 有 20 個波,其實 $3 都合理嘅!
事實扭波真係好易爆架,點可能 20 個波
就夠?仲有要明白有時要 2-3 ...
但好似文中扭爆甘多個又弱左d, 我估佢係泵得太漲冇預位,我都識扭下波既,只能說泵嗰下氣真係幾決定性. 重有波既新舊同牌子,原因你知既,膠係幾麻煩。

利申,搞過party,成品around 400條波,只爆左約8個左右.

大宅

係架……預比多兩次$60就應該夠,如果訂場時或者開場時講話mami, D波波可能唔夠,會唔會考慮加波波呢?咁聽落就舒服好多,但佢一路話無架喇,最後架喇咁……就聽落唔好囉,見到D小朋友咁仲比咩,同埋D小朋友細真係唔太適合學扭波,十五分鐘左右唔似上堂學咁樣實有成品比你,最終得幾個mami成功扭到比小朋友呀,陰公……最慘係赫怕咗佢地將來驚爆波囉

男爵府

醒目開學勳章

昨天都參加了麥xx 生日會,也是扭波波。我地個間好D,講明$3/個波,自己預人數。我地二十多個小朋友,只爆了一個波,仲有波剩。不過,坦白講,小朋友興趣唔大,唔多投入,玩普通遊戲仲開心D。

wcpcelia    發表於 16-2-29 14:14

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

扭波要用扭波專用汽球架!文具舖果d爆硬。不過講真教個3-6歲扭波咪即係搵黎攪,邊識呀。起碼3、4年班至獨立handle到。佢個安排好失敗,寧願叫個姐姐一人快手扭兩隻算數。

男爵府

人地講明個半鍾, 60蚊有18個波, 你見唔夠, 大可加60多18個波比姐姐整就可解決問題! 遊戲方面只是你加左60蚊提高左玩遊戲既質數.....如果你想多遊戲加可加場,book多一節共3小時確實好充足時間.

問心, mc 當當攪生日會堅係平靚正. 連book倆場亦不過份. 等大家可以下計

男爵府

係傾計

男爵府

醒目開學勳章

引用:人地講明個半鍾, 60蚊有18個波, 你見唔夠,

原帖由 亞路 於 16-02-29 發表
人地講明個半鍾, 60蚊有18個波, 你見唔夠, 大可加60多18個波比姐姐整就可解決問題! 遊戲方面只是你加左60蚊 ...
連 book 兩場,價錢點計?有興趣,想參考下。

禁止訪問

子爵府

兔仔狗仔都好易上網睇教學扭定一大袋, 爆左就派一隻比小朋友

侯爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 20462046 於 16-02-29 發表$6

原帖由 icywg0234 於 16-02-29 發表
但好似文中扭爆甘多個又弱左d, 我估佢係泵得太漲冇預位,我都識扭下波既,只能說泵嗰下氣真係幾決定性. 重 ...
冇咁易爆的 波波在那買?thx

大宅

D波佢提供, 應該大陸波,唔會係貴野啦,可能我地唔好彩嗰包易爆放得耐掛, 唔比扭定去,姐姐只係教,幫你扭一兩下就得,唔會幫你扭成品,帶波波去、買氦氣球去派都唔可以的
而且唔係$嘅問題,買波咪最多一百幾拾,講嘅係佢衰早早無講比$加波,去到講埋呢D野先叫我地加波就好似被焗咁,而且最後都無講$3個波,到依家我仲自以為可以加多$60有20個波添
Book兩場比兩次最低消费就可以,但坐咁耐好悶,無野玩,地方又窄,未必個個願意坐咁耐,book佢嘅最主要原因係方便,乜都唔洗搞

侯爵府

push

首頁

尾頁

跳至