懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:禁点解唔去醫委會投拆呢,妳自己都話要言論

原帖由 uhappy88 於 16-03-14 發表
禁点解唔去醫委會投拆呢,妳自己都話要言論自由架,点解有媽媽幫医生講說話妳就係禁插人,同埋依家妳有左BB ...
言下之意,你都幾“擔心”樓主個BBwor

大宅

引用:Quote:原帖由 uhappy88 於 16-03-14 發表同

原帖由 Kaka777 於 16-03-14 發表
插人?係邊個一開始又誹謗又呢又路?
不過無所謂啦,係喇係喇知你無勞氣味喇, 勞氣真係對 B B 唔好的。大 ...
網上論壇真係唔駛傾到咁上心...

大宅

瞓得好勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 Kaka777 的帖子

我都係睇佢 睇左幾次 情況同你一樣 最後決定唔睇最另我唔滿意係 佢下下照時個bb永遠都在右上角電視ge 1/4
又唔清楚 1分鐘唔夠就趕我走,你按我肚 其實我ok ,但佢次次都唔講就按
按到近毛毛位,最後睇果次佢除到我褲好低 我同佢講你唔介意 我好介意 可唔可以唔好咁低

(同我上一胎睇果醫生好大分別,人地係護士除 唔會除到見毛毛,真係政府醫院照都清楚過佢,今胎貪平睇佢,結果我都係book回上胎個醫生) 

男爵府

BK Milk勳章

mrstomato 發表於 16-3-5 15:24
老公話男嘅婦科醫生心理變態,所以我哋揀女醫生

你老公咁講好過份

複式洋房

回覆樓主:

我上胎同今胎都係睇佢喎。 我4week都唔使陰超,佢都照到喎,仲要一搽gel一放個ultra sound 機就已即時見到啦。
佢係接生架,但開刀only.
佢叫你條under拉到毛位上面,佢無周圍亂掂敏感部位喎。

複式洋房

回覆樓主:

我上胎同今胎都係睇佢,我覺得佢無咸濕,只係拉低少少條褲同埋拉時佢頭抬高眼合埋架喎!

禁止訪問

回覆:睇完旺角黃逸華,超嬲!姐妹要小心

大宅

2024年龍年勳章

Kaka777 發表於 16-3-5 10:51
睇完旺角黃逸華,唔好,鹹濕!講解時掂左我幾次下面近陰道位,但我已十八週,係照緊肚照,不是陰照,我除底 ...

好恐怖(emoji)

大宅

Kaka777 發表於 16-3-5 10:51
睇完旺角黃逸華,唔好,鹹濕!講解時掂左我幾次下面近陰道位,但我已十八週,係照緊肚照,不是陰照,我除底 ...

睇完呢個post真係勁嬲,我自己都冇睇男婦科醫生,就係怕有咁嘅事情發生。

有啲jm話呢個醫生冇鹹濕佢哋,所以覺得佢冇問題,講真嗰句,佢哋估所有鹹濕佬一定見到女人都鹹濕嘅咩?佢哋緊係揀啲"吸引"到佢哋嘅女人至落手啦,唔會個個都掂下,所以做女人都係要保護自己,醫生仲係亞伯,好核突…

首頁

尾頁

跳至