自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:謝分享,+我都洗下先。不過好驚里面未乾。+

原帖由 baby_ju 於 16-03-06 發表
謝分享, 我都洗下先。
不過好驚里面未乾。 你放左幾多日先再用返部機呀
我份人好心急,
洗完鄧走d水,
又用風筒吹下,
然後擺咗個幾鐘到,
我見都乾得超碼9成,
就合體返喇

男爵府

大廚勳章 BK Milk勳章

回覆:今日洗乾淨晒部Dyson吸塵機,好開心

其實說明書有教你洗,大家有冇睇

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

引用:其實說明書有教你洗,大家有冇睇+ +

原帖由 TakMei 於 16-03-06 發表
無,無開過說明書

BBcarrie    發表於 16-3-6 23:56
TakMei    發表於 16-3-6 23:43

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

無諗過拆到咁都得

侯爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

BBcarrie 發表於 16-3-6 21:49
https://youtu.be/1hG5e3zpL5U

我喺YouTube 打Dyson D62 清洗,就有好多教學彈出嚟

ALL ANIMALS ARE EQUAL, BUT SOME ANIMALS ARE MORE EQUAL THAN OTHERS.

子爵府

引用:其實說明書有教你洗,大家有冇睇

原帖由 TakMei 於 16-03-06 發表
我都冇

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

多謝樓主

放下自在

水晶宮

畀面勳章

我好怕拆開主機果位,
好似好易爛咁,
我唔到力咪係咁先

別墅

藍色芯我老公話要一個月洗一次架,吾係会影響吸力,不嬲佢負責洗

大宅

回覆 BBcarrie 的帖子

我拆開洗完裝唔返, 我家人用好大力都攪唔掂, 要攞去維修部幫忙. 請問樓主點裝回.

首頁

尾頁

跳至