自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

系7-11買過一次,無特價$3/包,一個禮拜後已經見唔返,好好飲架,仲有邊間7-11有呀!?

侯爵府

$3
咁平??

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

回覆:alienalice 的帖子

7-11個哥哥仔都嚇親
然後我夜晚再去入多3盒貨,幾日後飲完呢三盒已經無再出現過.... 好好味.....

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Minicakester 發表於 16-3-22 08:35
系7-11買過一次,無特價$3/包,一個禮拜後已經見唔返,好好飲架,仲有邊間7-11有呀!?
呢隻好好飲架,我之前問過樓下7仔話限定架,買完就無喎 希望下年再出啦
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

大宅

引用:Quote:Minicakester 發表於 16-3-22 08:35

原帖由 ic34 於 16-03-22 發表
呢隻好好飲架,我之前問過樓下7仔話限定架,買完就無喎 希望下年再出啦 ...
真系可惜!我希望佢會再出

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Minicakester 發表於 16-3-22 12:26
真系可惜!我希望佢會再出
又平又好飲,如下年再有一定入多d貨
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

珍珠宮

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

未見過

首頁

尾頁

跳至