美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:回覆+bobolui+的帖子但係間野+又被停牌+又

原帖由 KWOKPHOEBE 於 16-04-20 發表
回覆 bobolui 的帖子

但係間野 又被停牌 又爆左床單事件 上年又打針都出事 就算按次收費 咁唔安全 去做醫 ...
床單事件係咩呀?

男爵府

回覆 sabun 的帖子

Ulthera?有啊 美國機打過兩次 唔同醫生 結果都唔一樣 然後返香港上個月先打過一次HIFU 西班牙機 不過越打越失望 就第一次響美國打效果好 里排 雨橋 出左個BLOG 就好詳細講解左打ulthera 真係好痛 我第一次打就同佢打一樣 打麻醉針都痛 特別牙交位 系麻醉針 唔系藥 因為到基膜 根本麻醉藥系唔會有效果 其實里部機 除左3個頭外 有一個度數 要醫生操作就系因為個度數可以調好的大 而一般而家美容師操作劃著普通醫生操作度數都調比較低 所以唔覺得痛 只系嗶嗶地 但係如果系真專業醫生打 系好痛 不過表面無溫度 打牙交位非常痛

男爵府

回覆 sytckm 的帖子

幾年前事 好體過TVB 你自己去G一下就知道乜系床單事件 咪就里間野羅

公爵府

KWOKPHOEBE 發表於 16-4-21 23:25
回覆 sabun 的帖子

打Ulthera?有啊 美國機打過兩次 唔同醫生 結果都唔一樣 然後返香港上個月先打過一次H ...

即係妳唔係喺香港打??

係咪有效既只係打一次就得?

男爵府

回覆 zoie_w 的帖子

香港打過一次 仲有一次比左錢 到而家都無去 因為覺得無效果 如果有效果個D 系一次就得 大約9個月到12個月 不過要體你自己本身介唔介意 因為9個月後其實就開始自己會FEEL到開始後退 我最有效一次就系響美國打 好痛 不過效果非常好 後來1年左右響加拿大打 一樣系美國機 但係唔同醫生 明顯效果無咁好 返香港美容院打左一次 個次就直投唔得 都系自己催眠自己 因為比左咁多錢 當時就一咪催眠自己。。。仲影左好多相 每日都拍一下 其實而家有1個多月 坦白講 無效果 所以比左錢個次 我而家都同美容院講準備轉其他野 唔打 不過仲咪捻到轉乜 就放住先 如果香港美容院打 我真心建議大家 唔好考慮 打3次 有D甚至打6次 但係計返條數 自己都知道系起碼幾萬 比如出去泰國同埋台灣打

公爵府

KWOKPHOEBE 發表於 16-4-22 15:15

香港打過一次 仲有一次比左錢 到而家都無去 因為覺得無效果 如果有效果個D 系一次就得 ...

明白! 即唔係搵嗰D要打三次, 分三次打, 六次打嗰D?

咁妳最WORK嗰次就在美國打? 咁即係香港無? 妳在香港搵唔搵到有效既機同醫生幫妳做呀?

男爵府

香港有 不過好貴 我上禮拜去左泰國 體左個邊D醫院 好先進 泰國政府規定 要專業醫生打 同埋而家泰國做醫美旅遊 同美國醫院合作 真係大開眼界 響曼谷就有超過30間 等同五星級酒店醫療美容醫院 重點系收費平 我問過做一次大約2萬港幣 不過上禮拜剛好有另外一個媽咪PM我 佢去左台灣打 50000萬台幣 大約1萬港幣 都系醫生打 美國機 所以我都想飛過去台灣體一下 我因為護照原因所以都要一個月多D就飛走一次 所以我有足夠時間同埋機會到處去參觀一下 如果你想知道 等我下兩個禮拜飛 我估計我會去台灣打 反正1萬蚊 就算效果唔系非常理想都OK 比香港美容院好 到時候話比你知道效果

公爵府

KWOKPHOEBE 發表於 16-4-22 15:33

香港有 不過好貴 我上禮拜去左泰國 體左個邊D醫院 好先進 泰國政府規定 要專業醫生打 ...

好! 咁等妳好消息啦!

到時記得上來呢度講番情況呀!

男爵府

其實里兩個禮拜 新地本雜誌 雨橋咪有講佢做過程 我雖然唔知道佢響邊度打 但係我當時響美國打 真係好似佢咁樣 要麻醉師過來同我做麻醉 系痛到咁樣情度 不過後來打個D 都系吃下止痛片 但係表面敷麻醉藥 系根本無用 因為表面麻醉藥 點可以到噠4.5MM 自己想下都知道 最後響香港打 直投乜都唔使用。。所以打完 同扔錢落海真系無分別 不過我想去泰國打 系因為我除左想做里樣野 仲想去泰國試試佢地全身鐳射溶脂 我朋友做左 直投抽走左一個小朋友出來 當然佢本來就肥 我想去順便做修直大小腿 所以我先考慮泰國同埋台灣 如果真系只系想做下機 我建議去台灣 因為起碼你可以溝通到 泰國雖然有翻譯 但係你點都系心驚 因為你同醫生溝通唔到

公爵府

KWOKPHOEBE 發表於 16-4-22 15:45

其實里兩個禮拜 新地本雜誌 雨橋咪有講佢做過程 我雖然唔知道佢響邊度打 但係我當時響 ...

溝通唔到都係架, 我無咁了解呢D醫美機, 我本身無做開, 但現在係找定資料既階段

男爵府

但係如果講而家D機器新同埋技術先進 真係泰國可以寧你 送4個字比佢地 歎為觀止 好先進

男爵府

引用:回覆+zoie_w+的帖子香港有+不過好貴+我上禮

原帖由 KWOKPHOEBE 於 16-04-22 發表

香港有 不過好貴 我上禮拜去左泰國 體左個邊D醫院 好先進 泰國政府規定 要專業醫生打 ...
想問台湾係打Ulthera?

男爵府

回覆 siukei 的帖子

系啊 台灣系 50000萬台幣 響醫生事務所打 個日個JM PM我 佢剛去打完 不過我無去體 下兩個星期飛台灣 準備過去體一下

男爵府

回覆:KWOKPHOEBE 的帖子

好抵呀!回來後分享資料好吗?

男爵府

引用:回覆+siukei+的帖子系啊+台灣系+50000萬台

系啊 台灣系 50000萬台幣 響醫生事務所打 個日個JM PM我 佢剛去打完 不過我無去體 下 ...
好抵呀!回來後分享資料好吗?

公爵府

好媽媽勳章

5萬台幣打真係好吸引, 仲要響醫生事務所打,
JM, 等你好消息~
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

水晶宮

引用:回覆+siukei+的帖子系啊+台灣系+50000萬台

系啊 台灣系 50000萬台幣 響醫生事務所打 個日個JM PM我 佢剛去打完 不過我無去體 下 ...
等你

禁止訪問

我的育兒心得勳章

引用:回覆 siukei 的帖子系啊 台灣系 50000萬台

男爵府

回覆 MMM1108 的帖子

但係我其實就系想去虎紋 我驚去到個醫生要我打針 唔提議我做哦 其實我上次去到泰國 個邊個D醫生因為有政府指引 佢地都唔幫我做 費事我做完噠唔到自己要求 所以拒絕左 佢地話其實去唔到虎紋 最有效系打針 我驚台灣都系咁樣 如果都系 我會選擇打針哦 同埋我虎紋真係唔系好厲害 估計打一支都得 不過個JM系打完 你地自己可以去search一下間野啊 打電話過去問都得 反正又唔系貴 有幾間都OK 一間系台中醫院 直接去醫院做 大約22000港幣 醫美人 去大直路 穩佢地院長做 都系20000港幣左右 個院長仲好鬼靚 同埋好多明星都去個間 減肥好掂 仲可以用hifu減肥 不過建議激光溶脂 比較快靚正 然後就系全康X所(有個字唔識打)穩余開顏醫生 10000港幣 OK 資料基本上我都穩嗮 對比嗮 你地自己去search拉 以上都系醫生做 當然有專科同埋非專科 20000個D多數皮膚專科

禁止訪問

我的育兒心得勳章

引用:回覆 MMM1108 的帖子但係我其實就系想去虎

首頁

尾頁

跳至