自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我有個女同事,算係中層,身材肥胖,留長直髮。但唔係日日洗頭,佢冇洗頭嗰日好明顯,個頭好立,啲頭髮一條條鐵線。
個身有好大陣除,一開口講嘢,我隔左個位都聞到佢啲口氣。同佢開會好難頂,佢講嘢時唔想對住佢。
講啲嘢賴有point,話因為a,所以b,其他同事點晒頭表示認同。但其實a同 b係冇直接關係,我直接指出,佢就死兜,話因為a,以致c,所以咪b囉,但c亦係唔成立。我亦老實指出,佢仲想兜,因比佢好下台,我冇再搏佢。。

其實佢人品不錯,如能搞搞個外觀會更好。

你地有冇啲更騎呢的同事?

子爵府

其實我唔係好接受到女人不修邊幅......

子爵府

好怕留長髮又唔成日洗既人
搭車最怕見到長又油立立

你同事要人點醒佢執一執個儀容
I can be mean as fxck. Sweet as candy, Cold as water. Evil as hell. Or loyal like a soldier. It all depends on you.

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

我都好怕人唔洗頭, 我有個同事係咁, 行近佢少少都聞到陣油利味, 好嘔 仲要係女仔長頭髮..

另外都有一個同事, 個口好臭, 企唔太近都聞到, 但佢又好好人, 我地都唔好意思係背後講佢

大事化小, 小事化毛.........

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

tang0809 發表於 16-5-4 08:31
我有個女同事,算係中層,身材肥胖,留長直髮。但唔係日日洗頭,佢冇洗頭嗰日好明顯,個頭好立,啲頭髮一條 ...
外型唔靚冇咩所謂, 一定要乾淨企理d
你若盛開, 蝴蝶便來!

侯爵府

回覆樓主:

我有個c9同事,肚腩大過胸,但成日背心+ see through 外衣,一係著荷葉袖露臂衫,但唔shave underarm.

公爵府

2024勳章

tang0809 發表於 16-5-4 08:31
我有個女同事,算係中層,身材肥胖,留長直髮。但唔係日日洗頭,佢冇洗頭嗰日好明顯,個頭好立,啲頭髮一條 ...

結左婚未?

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 tang0809 的帖子

冇~
<3<3Rilakkuma+PostPet+Pooh

男爵府

回覆樓主:

以前有個超口臭同事,臭到可以用屎坑黎形容,佢只係超口臭,為人就無咩野

伯爵府

tszchungmama 發表於 16-5-4 11:12
結左婚未?

子爵府

回覆樓主:

口臭就難頂喎!我都識一個女仔,應該未夠30,但好粗魯,行路亞下亞下,同埋乞嗤大大聲,唔掩口。

複式洋房

大把

首頁

尾頁

跳至