懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

在Plan 有B時,我已開始食葉酸,因為自己有皮膚同鼻敏感,仲會食維他命B
有左B之後,我仲食埋Materna,停左葉酸,但因為仲有皮膚同鼻敏感,所以繼續食維他命B...

睇到呢篇文之後有d驚驚地唔知自己會唔會吸得太多....增加bb有自閉症機會....

http://www.ohpama.com/71848/pamajunior/%E3%80%90%E8%91%89%E9%85%B8%E6%83%B9%E7%9A%84%E7%A6%8D%E3%80%91%E6%94%9D%E5%8F%96%E5%A4%AA%E5%A4%9A%E6%88%96%E8%87%B4%E5%AD%A9%E5%AD%90%E8%87%AA%E9%96%89%E7%97%87/

侯爵府

ma-mamamimi 發表於 16-5-19 12:00
在Plan 有B時,我已開始食葉酸,因為自己有皮膚同鼻敏感,仲會食維他命B
有左B之後,我仲食埋Materna,停左 ...

我都係食materna,仲驚materna唔夠添

別墅

吓.......... 唔會掛

別墅

我都驚materna唔夠,因為佢樣樣維他命都有D....咁見自己仲係有皮膚敏感,諗住補一補維他命B,宜家睇完呢篇野,都唔敢再補...

但好驚驚....希望BB冇事

大宅

之前有食materna, 買多咗.....各位JM 仲駛唔駛食? 我可以平放

公爵府

開心吸收勳章

我食唔到 materna,轉食 elevit, 但都有食 vit. b, vit e, 葉酸,中藥,鈣片,安胎藥,全部食到生為止喎。so far bb 出世健康,出街啲人行過路過,都話 bb 好精靈添

首頁

尾頁

跳至