跳至

首頁
23456...28

尾頁

男爵府

Re: 2002年5月既精靈靚豬太大聚集-Part23

又黎頂

子爵府

[quote]
Jac 寫道:
又黎頂

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

wandy,
e我又無諗過填假o野喎! 因為唔知點作o麻 :mrgreen:

承你貴言啦!今日放學時我問老師廉廉係咪成日係學校吐口水o架?老師話佢係玩玩具時有同學仔走埋去想玩佢手上果份玩具時就會咁啦!即係話唔識同人分享囉兼夾唔合

大宅

早晨!! :lol:

子爵府

[quote]
廉媽 寫道:
承你貴言啦!今日放學時我問老師廉廉係咪成日係學校吐口水o架?老師話佢係玩玩具時有同學仔走埋去想玩佢手上果份玩具時就會咁啦!即係話唔識同人分享囉兼夾唔合

子爵府

子爵府

各位觀眾......晚...安!

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

wandy,
我都係同你一樣警告兼解釋後仍再犯就打o架啦! 打完後再同佢講道理解釋比佢知佢錯係邊囉!(不過有時見到佢喊到收唔到聲都好肉痛o架!唔怪得古語有句話“打在兒女身就痛在娘親心”真係講得無錯 :cry: )

[quote]
wandyfok 寫道:
[quote]
廉媽 寫道:

子爵府

廉媽 寫道:
wandy,
我都係同你一樣警告兼解釋後仍再犯就打o架啦! 打完後再同佢講道理解釋比佢知佢錯係邊囉!(不過有時見到佢喊到收唔到聲都好肉痛o架!唔怪得古語有句話“打在兒女身就痛在娘親心”真係講得無錯 :cry: )

廉媽,
你心痛都好過教唔好廉廉ma!睇開d啦!有時恩恩係商場內大吵大哭,我都會由得佢喊,佢喊到咁上下就會好d,跟住我先會埋去問佢做咩同叫佢收聲,次次如是,我一叫佢收聲,佢就會即刻收,仲識叫我:"抹抹"tim,你話係咪笑4呢?

大宅

大家好。

係商場內大吵大哭<---我會第一時間搬佢出去呀。 :evil:

男爵府

[quote]
廉媽 寫道:
wandy,
e我又無諗過填假o野喎! 因為唔知點作o麻 :mrgreen:

男爵府

wandyfok
呢排唔得閒搵你傾計添!!
e+恩恩係咪己經成功介奶咀呢??

男爵府

差不多走lu

男爵府

wandy,
恩恩係商場喊你唔怕路人甲、乙、丙及丁圍觀呀?
廉廉係商場喊,我o地會立即抱離現場,使路人甲、乙、丙及丁無得圍觀o架!:lol:
不過恩恩好叻喎!識得搵媽咪錫番補番數喎!

禧媽,
好久無上o黎啦!禧禧開學未呀?返學ok嗎?

wandyfok 寫道:
[quote]
廉媽 寫道:
wandy,

廉媽,
你心痛都好過教唔好廉廉ma!睇開d啦!有時恩恩係商場內大吵大哭,我都會由得佢喊,佢喊到咁上下就會好d,跟住我先會埋去問佢做咩同叫佢收聲,次次如是,我一叫佢收聲,佢就會即刻收,仲識叫我:"抹抹"tim,你話係咪笑4呢?[/quote]

子爵府

禧媽媽 寫道:
wandyfok
呢排唔得閒搵你傾計添!!
e+恩恩係咪己經成功介奶咀呢??

禧媽,
恩恩戒左奶咀好耐lu~~佢係4月尾開始戒,2個星期就戒甩左啦! 所以恩恩係我們的生日會內見到力高有奶咀都同我講"咀咀",不過我就同佢講"係人地家,唔係恩恩家,恩恩個d俾媽咪掉晒啦!"

子爵府

廉媽 寫道:
wandy,
恩恩係商場喊你唔怕路人甲、乙、丙及丁圍觀呀?
廉廉係商場喊,我o地會立即抱離現場,使路人甲、乙、丙及丁無得圍觀o架!:lol:
不過恩恩好叻喎!識得搵媽咪錫番補番數喎!

禧媽,
好久無上o黎啦!禧禧開學未呀?返學ok嗎?

廉媽,
我就係想恩恩知道咩叫醜,當佢大喊時的確會有人圍觀,而且會有人走埋去氹佢,但我就會示意俾那些人知佢媽咪我係度,唔好理佢囉!我要恩恩試下咩叫壓力ma!

男爵府

廉媽
禧禧未返學呀!! 9月1日返啦, 不過我有定心理準備"實喊" :-| 唔知要喊幾多日呢??

男爵府

wandyfok
恩恩好明白事理呀, 如果調轉係我, 佢實叫"媽媽買, 媽媽買咀咀" 而家都係架, 成日問我取糖, 我話冇, 佢就叫"媽媽買糖糖" :-|

男爵府

嘩嘩嘩!!
mud 今日得我一個講野 :mrgreen:

男爵府

我又黎 la

首頁
23456...28

尾頁

跳至