親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

睛靈勳章

1.請問淘宝哪个值得信賴?
2.係淘宝訂門票流程如何?
淘宝買野就識,但都是一佰幾十,現在我四人,每个交易都幾佰至千。
3.出發前幾时訂較好呢?

Many thanks!!

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我晌淘寶訂晚間動物門票

都係求其搵間多人訂, 多評語, 入去睇下d人講乜

流程就唔知, 因我係朋友代訂

我個次就去前1星期訂, 其實早1,2日訂都冇問題

因為佢都係e資料比你, 去到比手機佢睇都一樣可以換到門票

珍珠宮

熱血金章

回覆:WinkyLee 的帖子

多好評都ok. 最近訂出島遊,ctrip仲平過TB.

出發早幾日訂都得,如暑假就早d訂啦,早攪掂個心都舒服。
玩完返嚟先至支付寶放款。

wcpcelia    發表於 16-6-13 16:04
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

男爵府

睛靈勳章

THANKS!! bylobb

男爵府

睛靈勳章

toffeetong 發表於 16-6-8 22:08
多好評都ok. 最近訂出島遊,ctrip仲平過TB.

出發早幾日訂都得,如暑假就早d訂啦,早攪掂個心都舒服。
toffeetong

Ctrip 是另一個網站? 上網好像找不到訂門票?

同埋想問下支付寶係點俾錢? 可以玩完回來才付咁好?

我平時用EPS 付咋. 即扣錢.

麻煩你指教下!!!

琥珀宮

畀面勳章

WinkyLee 發表於 16-6-8 17:38
1.請問淘宝哪个值得信賴?
2.係淘宝訂門票流程如何?
淘宝買野就識,但都是一佰幾十,現在我四人,每个交易 ...

清邁無淘過,但成都同台灣都買過,價錢平 d,信得過,尤其特價果陣
你去 “ 亞里旅行 ”,就會搵到機票網頁,跟住搵目的地,就會顯示價錢,搵啱心水,就click去,佢會顯示化理機票嘅 agents,你搵下 agent 嘅評級,啱就幫佢買,係咁簡單

珍珠宮

熱血金章

引用:Quote:toffeetong 發表於 16-6-8 22:08 多

原帖由 WinkyLee 於 16-06-10 發表
toffeetong
Ctrip 是另一個網站? ~中文係携程,好似booking. com 咁既類型網站。
上網好像找不到訂門票? ~ 有海外門票訂的。

同埋想問下支付寶係點俾錢? 可以玩完回來才付咁好? 
我平時用EPS 付咋. 即扣錢. ~淘氣買野都係過左數hold住錢先,你收貨後先放款,如你冇放,就14日自動放比賣家,你唔知架?!

我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.

禁止訪問

回覆樓主:

大宅

畀面勳章

淘寶訂過晚間動物門票,找間多好評。

其實都是比錢之後,他會給你個EMAIL。你去到晚間動物園售票的地方換門票。

出發時訂,看評語話幾鐘頭前都得。最怕是下雨,就無得REFUND。

wcpcelia    發表於 16-6-13 16:05
WinkyLee    發表於 16-6-11 00:24

男爵府

睛靈勳章

I9528 發表於 16-6-10 12:37
清邁無淘過,但成都同台灣都買過,價錢平 d,信得過,尤其特價果陣
你去 “ 亞里旅行 ”,就會搵到機票網 ...
呢個網站主要賣機票及酒店嗎?

可以訂入場門票嗎?

男爵府

睛靈勳章

toffeetong 發表於 16-6-10 14:15
Ctrip 是另一個網站? ~中文係携程,好似booking. com 咁既類型網站。
上網好像找不到訂門票? ~ 有海外門票 ...

Ctrip 找不到可以訂入場門票? 其實佢係唔係只賣機票和酒店?

我EPS係即刻過數, 沒有hold 住錢, 即你平時香港買野用eps付款咁一樣.

支付寶要開中國銀行戶口?
之後要入錢充值??
買野時選擇用支付寶, 玩完回來才過數?

真係唔好意思! 問咁多,......我真係完全唔識用支付寶.

珍珠宮

熱血金章

引用:Quote:toffeetong 發表於 16-6-10 14:15 Ct

原帖由 WinkyLee 於 16-06-11 發表
見圖,chingmai有45個景區門票可售。携程唔係只賣酒店和機票的。

我EPS係即刻過數, 沒有hold 住錢, 即你平時香港買野用eps付款咁一樣. ~你買野一定會先收你錢,淘寶會hold住d錢,保障買賣雙方。到收左貨,你可以即時放款,或14日冇爭議都自動放款。

男爵府

睛靈勳章

toffeetong

原來我在PC serach只找到下面link,

http://www.ctrip.com.hk/

之後用電話 serach即有, 再係PC click 下另一個link即下面才見到.

http://www.ctrip.com/

原來唔同網址.

thank you!!!

首頁

尾頁

跳至