自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有冇jm可以教我呀?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

請參考:
[教學] Baby Kingdom 新App 一帖多圖

男爵府

小倩 發表於 16-6-13 22:32
請參考:
[教學] Baby Kingdom 新App 一帖多圖

我見到有相機0個個公仔,但㩒入去左load 唔到我手機裏面嘅相

侯爵府

Me too,我都upload 唔到相

我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 klkkchan88 的帖子

有會員教路:
iPhone app要按國王公仔,轉了keyboard icon 再按相機icon就可upload photo

你又不妨一試

男爵府

小倩 發表於 16-6-13 23:31
回覆 klkkchan88 的帖子

有會員教路:

唉!都係唔得!

男爵府

lovececing 發表於 16-6-13 23:14
Me too,我都upload 唔到相

上bk上到好無癮,呢樣唔得,個樣又唔得!

首頁

尾頁

跳至