懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

得胎囊無心跳,一心諗住塞葯排無噤傷,塞完葯4個鐘後流血不止,原因組織卡住子宮吾上吾落所以大出血,比多兩星期我都係排吾清尾少少,都係逼不得已今朝入院,好彩有位即做,休息中等回家,點解當初我選擇錯誤呢

大宅

回覆 maytang321 的帖子

好好休養

大宅

回覆樓主:

個個都盡量唔想刮宮既,一嚟有風險,二嚟有機會影響下一胎。點都好,最緊要係你而家養好身體,好好休息,過咗去既事唔好再諗喇

大宅

maytang321 發表於 16-6-30 16:29
得胎囊無心跳,一心諗住塞葯排無噤傷,塞完葯4個鐘後流血不止,原因組織卡住子宮吾上吾落所以大出血,比多 ...

無咩後唔後悔,現在處理好就得啦!經一事長一智

大宅

回覆樓主:

有時D野真不到我們控制,上星期一BB自己走左,星期三照ultrasound 話清晒,點知今星期二突然流血加子宮痛,即去睇醫生和安排再照,㸃知原來仲有組織在宮內,現在醫生安排我在家食葯,讓他自己流出來,三星期再返去照 ,唉,仲要等三星期先有得照。如果我在香港我會用$解決,不想等咁耐,可惜我在國外(emoji)

我在加拿大,什麼都是醫生決定,我連選擇的權利都沒有

大宅

唔好意思想問下,流血不止是什麼情況,仲行到嗎?還是流血流得好恐怖,因為我星期日先在家食藥,好驚會流血不止(emoji)

大宅

小小其 發表於 16-7-1 04:26
唔好意思想問下,流血不止是什麼情況,仲行到嗎?還是流血流得好恐怖,因為我星期日先在家食藥,好驚會流血 ...

我係塞葯,標汗,發冷,休克,企……坐……訓都排出一舊舊豬紅,排到不受控制,要用毛巾包住都過底

翡翠宮

BB防敏心得分享勳章

要好好休息,唔好亂諗喇。

首頁

尾頁

跳至