美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

塊臉勁多油、瘡瘡和紅印,點算呀?

如題,個樣即刻老了十年,救命啊! :cry: :cry: :cry:

男爵府

Re: 塊臉勁多油、瘡瘡和紅印,點算呀?

go to see the doctor

別墅

我一直塊臉都係好多油、好多暗瘡和紅印,後來飲中藥,同只用清水洗面,現在塊臉都仲係好多油,但豆豆就冇咩喇

大宅

熱血勳章 至尊種植勳章

Hi YY
have u try any face mask or products to improve your skin?I improve now.

別墅

我之前都係咁,後來係網上有位媽咪介紹一隻洗面膏比我,用左之後好了好多.依家油小左,瘡瘡小左,幾開心呀.

複式洋房

有個冷熱水洗臉法幾好架喎,你可以試下!

1.用熱毛巾敷面1分鐘
2.照常洗面
3.用凍毛巾敷面1分鐘
4.搽少少補濕lotion就ok架啦

洗10日到你會發現黑頭同油都少左

大宅

YY,

由5月起, 我塊面無啦啦出左好多好大粒同埋好實同埋好痛既瘡, 一次過有成6粒係個下'巴"度, 仲要不停甘出完一粒又一粒, 而我面兩旁就有好多好多油脂粒粒 (係一0即出來就一粒或一條白色果d呢, 0即完隔兩日又會有番), 但係果段時間我既消化系統係完全正常的, 其間我睇左醫生同埋食過藥 & 查藥膏, 不過都唔掂....

直至去到7月中, 我去左fancl買左支查暗瘡既jelly, 又去左chanel買左支洗面foam & 爽膚水 (for oil control), 到而家塊面既油脂已改善, 大大粒既暗瘡都無喇, 面上既印都算淺左....

該用戶已被刪除

洋房

gladis(bb):

我也想要,,
可否PM告知我那隻洗面膏在那裡有售,
謝謝.......
該用戶已被刪除

男爵府

各位:
感謝你們的回應!
最近唇上又爆了一粒大瘡,好痛...... :cry:
fancl的暗瘡護理是否work?我現在用clinxxx,麻麻地......@ @

gladis(bb):
可否告知是那一隻洗臉膏?洗完會否很乾?

大宅

gladis(bb)

pls kindly PM to me. Thanks

洋房

Pls PM me as well
Thanks

別墅

Hi All ,

我已經pm左你地,你睇下呀.有問題再找我呀.

首頁

尾頁

跳至