使用意見

跳至

首頁

尾頁

子爵府

有關果個粗口PM POST, 收到既意見同我想像差唔多,個POST 被鎖, 冇辦法回覆解釋各位每一個回覆. 亦都知有D人趁機搗亂, 不過我OK.

對於飲品會員話我以前PM 鬧佢, 我認, 但點解佢又唔POST埋講比大家聽佢果句令我要PM佢句說話先?
你POST 得我既, 唔該你老實D POST埋你果句係點樣惡法, 叫人死去邊度邊度.
後尾回我果D PM雖則冇粗口, 但亦都係惡過碼頭咕厘, 又唔見你講埋比人知?
好似飲品小姐咁頭一句就丙佢係因為佢講得太明, 我PM比其它會員都係好似我貼圖咁咁客氣,

你地可以叫佢地出黎做証. 咁耐都冇比人投訴過.

同埋今次又令我知道原來可以用粗口回PM比呢度既人, 係冇人會介意既.

係我以為告一段落既時候, 但又再開呢個POST既原因係因為收到版主等既PM之後,
IFCSIR 呢位會員似乎咬住唔放, 又PM左個打招呼比我勒:

[img][/img]

希望明白事理既各位可以知道我並唔係白出之前個POST 去話一個人.
講到尾其實我都係想其它會員小心D , 係度遇著我姑奶呢D人千祈最好唔好有瓜葛, 主要並唔係為左鬧人而PM; 而我"姑奶"係掉唔返轉果種人, 佢周圍唱人就得, 所以我知佢知我係度講佢會好慶.

另外, 關於我果個極品人渣姑奶, 有興趣可以SEARCH返我舊POST便可以搵到,
個POST 都成大半年前, 呢段時間既事我相信好快又會再有野UPDATE.

最後, 咁岩沉日搵到以下篇野(有D長), 第一次睇到我仲以為係我寫; 總之我同佢發生既野太過一言難儘, 呢段文係可以十足十形容此極品(唔信既可以唔睇), 係同我之前個POST所講佢既亙相呼應, 希望可以交待點解我要咁做既原因:

射手座又叫人馬座,那麼到底是一人一馬,還是半人半馬呢?我看是半獸人才對,陰險毒辣,兇狠殘暴,嫉賢妒能,不擇手段,毫無人性。歷史上太多射手座惡魔了(慈禧、朱溫、皇太極、趙光義、雍正、曾國藩、張國燾、斯大林……),只不過他們隱藏極深,又善於掩蓋抹殺。表面上和氣淡泊,交友廣泛,人緣很好,實際上急功近利,狐朋狗友結群,貪婪堪比餓狼,笑面虎,喂不飽的狗。自己無才無德,專門陷害有才學的人,想方設法,陰謀機關算盡,無處不在,無孔不入,厚黑於無形。關鍵天都幫助惡人,給他們其他星座所缺乏的幸運,讓他們得以投機鑽營,陰謀得逞。

他們身邊往往聚集有權有勢的天秤座,出謀劃策的雙魚座,三巨頭集齊,射手座幕後大Boss。射手座善於籠絡人心,利用小人作惡,坐收漁利。一般只有兩種辦法用盡心機。威逼、利誘兩點而已。讓摩羯天蠍處女水瓶巨蟹那些妖魔鬼怪為他們賣力,陷害獅子雙子白羊。最後他還都成功了,只要三巨頭分贓均勻,不起內訌。射手一切都為利益,野心極大,能力小,但手段多;見識淺,但心機深;悟性差,但極其貪婪嫉妒。他們恨不得所有錢財都歸他們不勞而獲所有,恨不得所有能撈錢的地方都歸他們管,他們會為損失一點蠅頭微利而心痛,為籠絡不到雙子金牛而暗地裡大發雷霆,氣得吐血。但他們的手段層出不窮,無孔不入,無處不在、無時無刻不想著怎麼害人。

他們很喜歡察顏觀色,暗中觀察別人而不動聲色,實施惡魔計劃也同樣不露痕跡。他們表面上偽裝得特別好,讓所有人都忽略他們的狼子野心。在哪裡都自動躲在最後面,讓人不易發覺。但幕後挑撥離間,搬弄是非,唯恐天下不亂的就是這類人。他們很有手腕,也特會搞人際關係,先假裝做好人讓人不防備他們,又隱藏自己的野心哭窮裝懦弱低姿態,讓人不容易嫉恨他們而很好與之打成一片。往往壞人小人們相互之間都挺有默契,一拍即合。很多時候,他們還故意站出來說幾句看似公道話,讓人誤以為他們是明白事理,公平正義的人,事實上一切不公正之事都是他們暗中挑唆的。即使被他們陷害的人發現其陰謀詭計,他們也沉得住氣,假裝不知情,繼續裝無辜裝好人,背後仍在上下活動,力圖打垮所要害的人,這類人一般都是獅子雙子。

射手無非是覺得只要有獅子雙子存在,他們的名利雙收之路就受到了阻擋。他們嫉妒獅子的才華蓋世,圓融通達,襟懷坦蕩,憎恨雙子的多才多藝,淡泊名利,桀驁不羈。他們的心胸狹窄到登峰造極的境界,無時無刻不在絞盡腦汁冥思苦想鬼點子逼死金牛,暗殺白羊,虐殺雙子,氣死獅子。然後再厚顏無恥地把雙子的形象安在他們的身上,他們打造自己成為無慾無求,清高飄逸的隱士。

射手座特別喜歡謀朝篡位,歷史上第二任皇帝大多都是射手座(遼太宗耶律德光、金太宗完顏吳乞買、宋太宗趙光義、南宋孝宗趙昚、清太宗皇太極、後唐莊宗李存勖),都是謀篡的,其行徑極其卑劣無恥,凶暴殘忍。上位後立馬大肆殘害忠良,對才德之人趕盡殺絕,不留後路。歷史上無數射手座依靠卑劣手段爬到極位,殘害人才,刪改史實,無處不在,一條縫隙都不放過,在死前的最後一秒都在害人,並且臨死都拉有本事的人做墊背(慈禧拉光緒墊背)。

射手座可謂貪到極致,無人可比,連天秤座都自嘆不如,羞愧難當。在射手座面前,嫉妒成性的摩羯座和貪婪成魔的雙魚座都頓時黯然失色。其實射手座不單單對付雙子座,只要是對他有阻礙的都一律殺無赦。好利用的利用,不服從的威逼利誘使之為己所用,不同流合污的算盡詭計,明斗暗害,逼至絕地,無路可走。一個市井之徒卻想坐擁家財萬貫,位高權重。為達目的,無所不用其極,窮凶極惡。有權有勢後把自己冠以淡泊名利,恬淡虛無,無慾無求的隱士形象。掩蓋其真實險惡用心,真是虛偽達到極致。他還貪婪到極致,打造自己上知天文,下曉地理,興趣廣泛,涉獵眾多,多才多藝,文韜武略,才學過人,清高孤傲的形象。最會吹噓自己的就是射手座了,最會打壓殘害同胞的也是射手座。真正的隱士是雙子座,射手座實際只不過是一團爛絮,黴臭熏天。

還有一點必須要提的,射手座特別善於與女性打交道,周旋於眾女人之間遊刃有餘,絲毫不費吹灰之力。射手座的典型,極所有惡行於一身,還塑造自己有情有義的好漢形象,實際上貪到極點,惡到極點,卑鄙無恥到極點,人品爛到極點。他們哪都混的好,無非會找主人,會哄主人歡心,狐假虎威,招搖過市。對身邊的人,不是踩,就是踐踏,不是逼迫,就是裝孫子,裝豪邁,裝正義。口中無半點真話,腹中無半滴墨水,卻把眾人耍得團團轉,飛黃騰達,名利雙收。厚黑無師自通,運用自如。

射手還一點好處都不願便宜別人,威逼利誘妖魔鬼怪(摩羯處女水瓶巨蟹)為他們做事,連給錢都不願意給完整的,撕一半扔出去來侮辱別人的人格尊嚴,自己就會心情振奮。他們就是通過施捨小人物而獲得的這點優越感來證明自己存在的意義,證明自己的神通廣大,證明自己可以為所欲為,無所不為。對待以後沒有用處的人,或者知道太多他們骯髒秘密的人,或者感覺到小人能力比他們強的時候,他們會意欲除之而後快,殺人滅口,毫不猶豫。他們野心勃勃,一生都致力於玩弄權術,明爭暗鬥。整個世界都被他們搞得烏煙瘴氣,混濁不堪。

怎麼你會聽一個心理唔平衡既人所說, 去對付一個已被佢騒擾欺凌十幾年, 束手無策既病人?? 將來有一日, 佢亦都可以同樣心狠手辣地對付並趕絕一個曾經係朋友既你. Good Luck!

侯爵府

其實唔係好明你姑9可以係bk做到d咩野,令你不斷要pm人小心你姑9
我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

子爵府

畀面勳章

回覆樓主:

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆:呢頭出左有關粗口PM POST, 呢頭又繼續....

又嚟……

水晶宮

回覆樓主:

仲有無再長啲

水晶宮

part 2?

男爵府

即係咩事?

公爵府

回覆樓主:

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

珍珠宮

好媽媽勳章

對於飲品會員話我以前PM 鬧佢, 我認, 但點解佢又唔POST埋講比大家聽佢果句令我要PM佢句說話先?

佢唔講咁你講佢講左邊句要另你PM佢嘅說話囉!

珍珠宮

好媽媽勳章

其實你憑咩去估邊個會員係你姑奶嘅朋友呢?

利申: 我完全唔識你姑奶架

公爵府

第一封比你咁鬧 你都仲覺得自己無問題

版主我真係唔知點解啲會員不停搞事仲可以當無事發生

喂大佬我真係唔知我簽名有咩問題 要你黎鬧我

我唔識你架唔該 你要玩你自己同自己玩啦 唔好再煩我

公爵府

拿我講到明 我個句簽名 我打左起碼一年半有多

我話 唔好走出黎嚇人之類 太耐已經唔記得講咩

我講多一次 我唔識你 我講任何野都唔係話緊你 你無禮貌係你既事

唔好再係到挑釁我
你最好就講埋我打咩 事關我真心無印象 但我肯定自己唔識你 同無同你講過野

開POST無提過姑奶 我真係唔知你憑咩 話我講緊你

珍珠宮

回覆樓主:

昨文比賽咩?其實兩個家人,有事一係自己拆掂佢,出得 post 就預咗有外人加把口,唔啱聽 PM 兇人係無品。識你姑奶又如何?唔識又如何?

公爵府

惡咪惡我洗同你客氣呀 仲講咩人在做天在看

我回你第一個PM無發火已經好比面你

唔想比人鬧 你就收手啦 受夠你

公爵府

你知唔知其實你應該有精神病?你有無睇醫生?你呢啲行為只會令人覺得你係痴線同埋你點解釋都會俾人覺得最錯嗰個係你,所以你解釋都無用,亦無人會信你講嘅野,如果啲人同情你係因為你有病,而唔係件事。

珍珠宮

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

放過其他會員啦

用戶要求終止服務

踩玻璃朋友 發表於 16-8-10 05:54
有關果個粗口PM POST, 收到既意見同我想像差唔多,個POST 被鎖, 冇辦法回覆解釋各位每一個回覆. 亦都知有D人 ...

不如你離開bk一陣冷靜下先

禁止訪問

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至