使用意見

跳至

首頁

尾頁

洋房

me have resgin edu kingdom but i havent got a 驗證 Email 有效性 , then i have send email to edu kingdom
i have been send 4 email la
and wait for 3 days , still no reply
what happened ar
http://hk.myblog.yahoo.com/kid-no5

大宅

好媽媽勳章

我都有類似問題...已經註冊...但登錄後要"等待驗證"??...所以在教育王國只可以睇文章...不可以回覆或發表文章!!
請問要等多久才完成驗證...謝謝!

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

可以留下帳號給我查下.

大臣

大宅

好媽媽勳章

大臣,

我在教育王國註冊的帳號是:tungtsz

謝謝!

原文章由 大臣 於 08-11-9 21:08 發表
可以留下帳號給我查下.

大臣

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

你查看能否成功啦

大臣

原文章由 tungtsz 於 08-11-10 15:47 發表
大臣,

我在教育王國註冊的帳號是:tungtsz

謝謝!

大宅

好媽媽勳章

大臣,

已經可以登錄教育王國...謝謝啊!

原文章由 大臣 於 08-11-10 22:20 發表
你查看能否成功啦

大臣

首頁

尾頁

跳至