影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

舊年暑假期間喜歡上小池的, 睇晒佢嘅戲同劇, search佢嘅資料, 睇佢嘅訪問, 小池真係靠自己一步一步好努力咁走來,實在不容易, 所以更欣賞佢

响呢個舖睇到 jm分享小池舊年3月來香港時接機過程, 非常暖心
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14179330&extra=page%3D2

我最喜歡小池嘅一輯相, 2014年來香港影 bnt畫報, 展現小池嘅多面性

arabicabean    發表於 17-12-26 19:05

水晶宮

親子王國15週年勳章

Heymanma 發表於 16-8-26 11:53
舊年暑假期間喜歡上小池的, 睇晒佢嘅戲同劇, search佢嘅資料, 睇佢嘅訪問, 小池真係靠自己一步一步好努力咁 ...
雖然只睇過小池一套劇, 但都會支持睇佢新劇的.

[

子爵府

回覆樓主:

只睇過Healer, 中晒毒
[img]https://media.tenor.co/images/ad119e11a6963fdfa3

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

搵到欣賞嘅人係好幸福嘅事

水晶宮

畀面勳章

回覆:小池 <> 池昌旭

支持

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Heymanma 發表於 16-8-26 11:53
舊年暑假期間喜歡上小池的, 睇晒佢嘅戲同劇, search佢嘅資料, 睇佢嘅訪問, 小池真係靠自己一步一步好努力咁 ...
撐,like 小池,like 長安教練,期待k2

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

水晶宮

回覆樓主:

支持

珍珠宮

simsim06 發表於 16-8-26 12:07
只睇過Healer, 中晒毒
原來你都鍾意

珍珠宮

多謝咁多位 jm, 歡迎你地入來分享, 我會盡量做個勤力嘅搬運工人

琥珀宮

畀面勳章

上次搵既小池相,我竟然唔捨得delete講佢係靚仔我唔會震 支持你訓身去愛⋯⋯你乖仔

水晶宮

支持

Heymanma    發表於 16-8-26 13:27

水晶宮

熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆樓主:

恭喜恭喜

珍珠宮

Cr:kevini on.ig(相關演員的家人)
拍攝<the k2>傭兵照~有這麼帥的傭兵嗎?

珍珠宮

#轉發微博#
《THE K2》公开#池昌旭#首次拍摄现场照![求关注]tvN新金土剧《THE K2》方面26日公开池昌旭首次拍摄的现场照片,充满魅力的动作戏和与小猫温馨相处的场面呈现反转魅力,剧中人物反差萌性格引发关注,剧组相关者表示:“池昌旭学习武大动作速度很快并且完成度也非常高,令人赞叹”。另外,该剧还有#宋允儿#、#少女时代 允儿#等出演,将在9月23日初放送cr:韓流音悅台Tai
ps,小編希望變成那&#128049;~

珍珠宮

anma    發表於 16-8-31 13:00

珍珠宮

160825 音樂劇下班

珍珠宮

珍珠宮

#池昌旭# 摩托车哥更新ig:男人 池昌旭(渣翻)!太帥了,不是坐車回去是騎重型機車!
p.s.池總跟摩托車哥一起騎車照---最佳實況代言

珍珠宮

首頁

尾頁

跳至