爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

洋房

94年serena

各位爸爸,
94年日產serena半年牌費$23000,點睇?
又serena多唔多毛病??

大宅

Re: 94年serena

日產serena又叫『蘋果車』,十年車成$23000,不吸引

洋房

我之前揸過 SERENA 同 PREVIA, 感覺完全唔同.
SERENA 坐滿人上花園道完全唔得.
另外 SERENA 尾轆車, 無 ABS, 轆細, 落雨天非常容易出現推頭/甩尾.

MY OPINION HKD23,000 認真要考慮...
呢個價不如補少少買新 D o既 MAZADA PREMACY.
[img][/img] 04 年 9 月 14 日 - 3.67 kg - 辛苦晒喇老婆

洋房

當然我知道previa既優點,(因我親人有)但一架94-95年既previa平極都要4-5萬,而premacy根本就唔係一架7人車,尾排奇窄無比!!
我依家揸94手波1.5astina,想換8人車,但太貴既買唔起.serena價錢我反而覺得ok,但就唔知質數去到邊,雙天窗雙電索門旋轉中排坐位坐得舒舒服服總好過坐千八premacy逼餐死.
Newbie:想請問94款serena有幾匹馬力&扭力?(新款2.0有147匹而2.5有166匹!!)

洋房

馬力應該係 125 ps, 如果無記錯.

蘋果o既空間又的確係好吸引...
不過唔好揸咁快, 我第一次小交通意外就係蘋果.
[img][/img] 04 年 9 月 14 日 - 3.67 kg - 辛苦晒喇老婆

洋房

Newbie:
唔該晒!!!不過我架車仲未賣得出..........

首頁

尾頁

跳至