單親天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

結左婚3年,有一個2歲幾既仔仔

男爵府

如果妳自己把尺係用(錢)去衡量,咁就用返妳自己的價值觀去決定。

至於信唔信你先生,我相信應該用責任心去決定,妳自己應該感覺到佢有冇責任心,一時的困難未必代表佢冇嘅,而且你們也只是初為人父母可以話只是個學徒,學習適應是需要時間的,而且成長是需要歴練困難和失敗,冇必要咁快下定論呢

別墅

引用:如果妳自己把尺係用(錢)去衡量,咁就用返

原帖由 kenfung71 於 16-09-19 發表
如果妳自己把尺係用(錢)去衡量,咁就用返妳自己的價值觀去決定。

至於信唔信你先生,我相信應該用責任心 ...
老實講,責任心佢真係無嘜。家𥚃和個仔的事都好少理,凡事都依靠佢呀媽同我。所以先咁心淡。個仔都2歲幾,從未換屎換尿,沖涼,餵飯....
見到人地個老公好顧家,好爸爸,真係好羨慕

男爵府

如果為了錢而離,就有點兒戲。

就算唔信還債,都要信有其他原因 ,

直接問, 幾時還完債? 幾時開始比生活費?

或者還少啲 , 將餘下錢做BB生活費,得嗎? 總好過冇。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

lanayue 發表於 16-9-19 00:50
結左婚3年,有一個2歲幾既仔仔。當年係有左BB而結婚,結婚前都覺得佢幾好,只係無積蓄,所以結婚用既錢都係 ...
而家先用腦部想................呢的野係先前做,當年只用下體想野,

首頁

尾頁

跳至