親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問海浜幕張定成田機場附近那個Aeon Mall好行?那個多野買?

侯爵府

親子王國15週年勳章

成田機場附近嗰個 aeon mall 麻麻地好行.... 個超市好入, 由搭 shuttle 的門口行到入超市都要差不多5分鐘, 個 foodcourt d 野唔好食...... 係比市區平囉。

Aeon d (家品, 電器) 唔覺好特別.... 可能我地係池袋嗰邊已行左超市買左零食手信啦, 係嗰度 super market 只買左啲水同飲品咋。如果你會臨上機前買好多日用品/食品, 都算方便既...

p.s. 啱啱8月去過, 因早一晚住機場附近酒店, 所以係嗰度食過 dinner~ 相比 skyTree 個 foodcourt, skyTree 係好食好多, 好食到我會想 encore

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

焦糖媽 發表於 16-10-20 17:46
成田機場附近嗰個 aeon mall 麻麻地好行.... 個超市好入, 由搭 shuttle 的門口行到入超市都要差不多5分鐘, ...

係啦!果次咁啱住係果度附近1晚,走去食飯真係唔多好食,成個mall得個大字。我唔覺有咩好買。

禁止訪問

侯爵府

親子王國15週年勳章

stepchk 發表於 16-10-20 19:38
係啦!果次咁啱住係果度附近1晚,走去食飯真係唔多好食,成個mall得個大字。我唔覺有咩好買。
...

好彩嗰日執喼耐左遲左入機場酒店。本來預半日係嗰度 shopping,後來只夠去食 dinner。下次再住會揀成田JR站,嗰邊好似幾旺

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

焦糖媽 發表於 16-10-20 22:32
好彩嗰日執喼耐左遲左入機場酒店。本來預半日係嗰度 shopping,後來只夠去食 dinner。下次再住會揀成田JR ...

本身我諗住去成田巿睇下個廟同食鰻魚飯,點知攪攪下天都黑晒,又凍,所以淨係行咗aeon

侯爵府

親子王國15週年勳章

stepchk 發表於 16-10-20 22:49
本身我諗住去成田巿睇下個廟同食鰻魚飯,點知攪攪下天都黑晒,又凍,所以淨係行咗aeon
...

行嗰度感覺似香港aeon原來好多產品都有運黎香港

首頁

尾頁

跳至