自由報料

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

maggiechow1219 發表於 16-12-4 22:20
我都係前幾日先續約(公屋),原本用緊100mb ($168),但經過好多個sales打電話黎叫續約,全部啲offer勁差又 ...
請問你$102月費, 包吾包$38 WIFI! 我剛打去問話以個 plan 已經做完啦!

子爵府

kiki0524 發表於 16-12-4 18:21
妳就好喇!我唔夠牙力同佢傾!仲要態度串串地!
唔駛好好牙力架, 凈係叫佢寄CUT FORM比你就得架勒,
跟住會轉你條線有專人同你講.
係呀, 之前同佢講有兩個女既態度都係串串地,
好似: 咁你續唔續吖...咁態度.
怎麼你會聽一個心理唔平衡既人所說, 去對付一個已被佢騒擾欺凌十幾年, 束手無策既病人?? 將來有一日, 佢亦都可以同樣心狠手辣地對付並趕絕一個曾經係朋友既你. Good Luck!

子爵府

monster@mo 發表於 16-12-5 15:20
請問你$102月費, 包吾包$38 WIFI! 我剛打去問話以個 plan 已經做完啦!

唔好意思, 唔知點解沉晚成晚個BROWSER上唔到黎,
而家先覆, 希望趕得切答你.
我簽左係198/月, 30個月約, FREE 6個月,
1500惠康卷, 英語頻道/亞洲娛樂頻道.
因為我唔用WIFI, 所以冇問佢包唔包,
你可以同佢講話有網友最近都做左, 睇佢OK唔OK.

*岩岩睇到隔離POST有人可以FREE 7個月,
同埋有個4K盒+某D免費頻道,
睇下佢比唔比你.
怎麼你會聽一個心理唔平衡既人所說, 去對付一個已被佢騒擾欺凌十幾年, 束手無策既病人?? 將來有一日, 佢亦都可以同樣心狠手辣地對付並趕絕一個曾經係朋友既你. Good Luck!

男爵府

佢話寄 cut form 比我呀, 睇下呢兩日會吾會再打比我啦! 以家SALE 我個plan 免6個月,連卷, 一個月要$178

踩玻璃朋友    發表於 16-12-6 03:44

別墅

monster@mo 發表於 16-12-5 15:20

我自己本身有wifi,所以無問佢包唔包呀,我係扣晒所有優惠同coupon先$102,但月費係比$198既

別墅

monster@mo 發表於 16-12-5 18:38
佢話寄 cut form 比我呀, 睇下呢兩日會吾會再打比我啦! 以家SALE 我個plan 免6個月,連卷, 一個月要$178 ...

你$178係幾多mb呀?如果你每個月交$178,然後再free6個月月費同送$1500惠康coupon,其實已經好抵

男爵府

引用:Quote:monster@mo+發表於+16-12-5+18:38+佢

原帖由 maggiechow1219 於 16-12-05 發表
你$178係幾多mb呀?如果你每個月交$178,然後再free6個月月費同送$1500惠康coupon,其實已經好抵
...
1000M吖!

珍珠宮

Candy_CHUNG_LAU 發表於 16-12-4 11:13
私樓plan 最多有1000超市券

可否pm你個sales俾我?thx

水晶宮

踩玻璃朋友 發表於 16-12-5 15:43
唔好意思, 唔知點解沉晚成晚個BROWSER上唔到黎,
而家先覆, 希望趕得切答你.
我簽左係198/月, 30個月約, FR ...
免7個月係另一個plan,

簽24月約, 其中有七個月免費
公屋應該係238 定 268 for 1000M, 送4K盒, 1500超市 & 6Gb sim card

踩玻璃朋友    發表於 16-12-6 03:45

水晶宮

maggiechow1219 發表於 16-12-5 19:53
我自己本身有wifi,所以無問佢包唔包呀,我係扣晒所有優惠同coupon先$102,但月費係比$198既
...
$198 * (30-6) - 1500
=$108.4

請問係咪計錯數?

水晶宮

我係c奶 發表於 16-12-5 21:53
可否pm你個sales俾我?thx
我都係填cut form 後, 先有平價私樓plan
$218 1000M 30月約, 免首6期月費, 送4K盒&1000超市

另外, 有個$308 1000M 24月約, 免指定七期月費
送4K盒, 1000超市 & 6Gb sim card

珍珠宮

Candy_CHUNG_LAU 發表於 16-12-5 22:07
我都係填cut form 後, 先有平價私樓plan
$218 1000M 30月約, 免首6期月費, 送4K盒&1000超市

Thx

水晶宮

我係c奶 發表於 16-12-5 22:12
Thx
同埋要係有競爭對手的屋苑先有可能做到平plan
如果係獨市生意, 只能捱貴plan 囉

水晶宮

monster@mo 發表於 16-12-5 20:24
1000M吖!
估計係公/居plan $238 x 24月, 免6個月, 送1500超市
平均116/月

男爵府

引用:Quote:monster@mo+發表於+16-12-5+20:24+10

原帖由 Candy_CHUNG_LAU 於 16-12-05 發表
估計係公/居plan $238 x 24月, 免6個月, 送1500超市
平均116/月
想問以個plan係咪要加$先另有wifi? 如果吾加wifi services, 手機咪吾可以響屋企用wifi 呢?

別墅

Candy_CHUNG_LAU 發表於 16-12-5 22:03
$198 * (30-6) - 1500
=$108.4

其實我都唔知計,因為係個sales話比我知扣曬優惠就$102囉,不過我本身唔係用緊光纖,所以正常轉光纖要比$680安裝費,但佢就free埋比我,所以我覺得好抵

水晶宮

monster@mo 發表於 16-12-5 22:33
想問以個plan係咪要加$先另有wifi? 如果吾加wifi services, 手機咪吾可以響屋企用wifi 呢?

...
買個router 已經可以室內用wifi了

水晶宮

maggiechow1219 發表於 16-12-5 23:46
其實我都唔知計,因為係個sales話比我知扣曬優惠就$102囉,不過我本身唔係用緊光纖,所以正常轉光纖要比$6 ...
咁都唔錯喎

子爵府

今日再打去都係話做唔到送coupon俾我!叫我下個月再打去問

男爵府

maggiechow1219 發表於 16-12-4 22:20
我都係前幾日先續約(公屋),原本用緊100mb ($168),但經過好多個sales打電話黎叫續約,全部啲offer勁差又 ...可唔可以pm d資料比我, tks

首頁
12345...6

尾頁

跳至