親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

2大2小(6YR & 1-18months), 15:05 到新加坡機場,
安排了包車直去LOEGOLAND,CHECKIN埋都要6-7點,對嗎?
請問,
1。除左係LEGOLAND附近酒店食, 抑或如果出去食天來,會不會太夜?另想JOIN趕到JOIN 螢火蟲團可以嗎?
2。去第二天先玩THEME PARK。第三天早上玩WATER PARK好定
或是第二天THEME PARK + WATER PARK, 第三天再玩THEME PARK 好D?
好似WATER PARK 對我兩個小朋友唔可以玩一日。

另NIGHT SAFARI 對18months BB 去係咪會太黑會驚?

THANK YOU>

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

ym02wong 發表於 16-12-7 17:14
2大2小(6YR & 1-18months), 15:05 到新加坡機場,
安排了包車直去LOEGOLAND,CHECKIN埋都要6-7點, ...

朝早water park 下午theme. 因為下就太熱

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 熱血金章 親子探索遊 醒目開學勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

我們是上午 theme , 下午 water , 返 lego 酒店梳洗 , 然後外出晚飯

子爵府

好媽媽勳章

回覆 威大嬸 的帖子

請問有2日任玩票,係咪無限次出入樂園?

水晶宮

kk2008 發表於 16-12-11 17:47
回覆 威大嬸 的帖子

請問有2日任玩票,係咪無限次出入樂園?

係!

大宅

15週年勳章 親子王國15週年勳章

安排了包車直去LOEGOLAND,CHECKIN埋都要6-7點, ...
請問有無包車的資料?

子爵府

1) 去天來食完如無包車可以要求餐廳代call的士。趕唔趕到螢火蟲團可以問你包車司機

2) 你住Legoland可以買套票Theme Park & Water Park無限次出入,所以呢個唔係問題

別墅

回覆樓主:

如果我有晚住lego land酒店,可以book旅遊巴第1日去第2日回嗎?

首頁

尾頁

跳至