自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

看相

大宅

謝分享

別墅

回覆樓主:

請問有bingo card 19 的功略嗎?謝分享

大宅

DinDin409 發表於 17-1-6 04:06
請問有bingo card 19 的功略嗎?謝分享

2. 用女子tsum連35chain 以上
3. 用黑色系tsum 一局 150 combo
4. 名字P 字開始的tsum 一局 4,500,000 分或以上
5. 用戴住花的tsum 一局 150 combo
6. 一局使用 18i次 skill
7. 用紅色系tsum一局消除8個score bomb
8. 名字 T 字開始的tsum 一局 2000 coins 或以上
9. 用綠色 tsum 連20 chain 以上
10. 名字 B 字開始的 tsum , score 數最尾是 7
11. 名字 J 字開始的 tsum 一局 4,500,000 分或以上
12. 名字 N 字開始的 tsum 一局conis 數剛好 500
13. 一局消除 900 隻tsum
14.用 3萬金 tsum 一局消除 my tsum 260 隻以上
15.用黑色系 tsum , skill 合計 150 次
16. 用有口的 tsum 一局 8次 fever
17. 用三個形鼻的 tsum , 合計消除10000 隻tsum
18. 合計 400 次 fever
19. 1 局消除大tsum 25 個
20. 用有頭毛飛起的tsum, score bomb 合計180 個消除
21. 1 局消除 time bomb 5個
22. 1 局 exp 500
23.1 局 消除magic bomb 40 個
24. 用skill 時會出現心心的tsum, 一局 1400 conis
25. 用有鬍子的 tsum, 一局skill 12 次

八公一名

大宅

畀面勳章

餃子313 發表於 17-1-6 07:00
4. 名字P 字開始的tsum 一局 4,500,000 分 ...

正!上google都搵唔到

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

請問有card 18攻略嗎?

大宅

4. 名字P 字開始的tsum 一局 4,500,000 分 ...

thanks for sharing

大宅

ChristieMing 發表於 17-1-6 22:42
請問有card 18攻略嗎?

2一萬一局5skill
3一萬一局300exp
4 三條毛tsum一局80 combo
5 time bomb合計30個
6女一局80combo
7一局5大頭
8 用白色手tsum合計消60個大頭
9 一萬一局4 fever
10男20連
11三萬一局5fever
12 黑色tsum 一局450粒
13 狗tsum合計12000金
14 一局15個bomb
15住海一局150萬分
16 120fever
17  toy story. 一局600金
18pixar150bomb
19 12000exp
20 A字頭tsum 一局消100個自己
21 一萬tsum 一局一百萬分
22 白一局100粒
23 口一局100粒
24戀人一局600金
25 紅色tsum 一局4個score bomb

八公一名

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

餃子313 發表於 17-1-6 22:50
2一萬一局5skill
3一萬一局300exp
4 三條毛tsum一局80 combo

Thx so much..

子爵府

2,5,11

用邊隻好呀?過唔到

大宅

妹妹貓咪 發表於 17-1-6 23:10
2,5,11

用邊隻好呀?過唔到

2.我用Elsa過,發動第一次技能後,不要清除冰封左tsum,再儲満技能後發動,呢次才清理冰封tsum
5.未玩,但150 combo,我要用5變4工具先得
至於11,我用jsaminie過
八公一名

大宅

妹妹貓咪 發表於 17-1-6 23:10
2,5,11

用邊隻好呀?過唔到

剛用佢過左5,不需用任何工具,發動技能後,篤爆雪人仔
八公一名

子爵府

餃子313 發表於 17-1-7 10:13

Thanks!
你好勁呀
好多錢同寶石

禁止訪問

別墅

子爵府

餃子313 發表於 17-1-7 10:13

好勁的你,你好!
想問bingo card 15, 我玩左好耐仍然未過到
6, 12, 19, 20, 21 & 25, 應該用邊隻公仔過關?

大宅

mamee 發表於 17-1-8 10:32
好勁的你,你好!
6, 12, 19, 20, 21 & 25, 應該用邊 ...

Bingo card15 係最難一張,我仍欠2個未過

八公一名

子爵府

餃子313 發表於 17-1-8 10:37
Bingo card15 係最難一張,我仍欠2個未過

係,大家努力吧!真係超難玩

大宅

mamee 發表於 17-1-8 10:32
好勁的你,你好!
6, 12, 19, 20, 21 & 25, 應該用邊 ...

灰兔

12. 名字 N 字開始的 tsum 一局conis 數剛好 500
毛仔

19. 1 局消除大tsum 25 個
毛毛(怪獸公司果隻)

21. 1 局消除 time bomb 5個
黃兔
八公一名

子爵府

餃子313 發表於 17-1-8 10:46
灰兔

呢張喎,晤通我up錯number
180 combo, 玩到喊都過晤到。

首頁

尾頁

跳至