2017年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

上次照超聲波, 醫生話我胎盤偏低
問醫生點解,佢話 BB 鍾意,無得解

你地有無呢個問題, 有無方法解決
回覆 BurberryCool 的帖子

您好BurberryCool,隨住BB長大,胎盤有機會慢慢升返上去,現階段媽媽都要多休息,盡量唔好長期企或者坐,減少下腹既壓力。媽媽唔駛太緊張吖,跟足醫生既指示並有跟進檢查,都可以為您同BB做足準備,記住您既心情BB都會感受到架!
我有一個願望,就是想見到每個BB食得好、瞓得好、笑得好、Poo得好,
有個海綿級肚仔,每天盡情體驗新事物、吸收新樂趣!

大宅

我今日照醫生都話我有啲低,佢話遲下有機會升返,但如果唔升既有機會要開刀生我都有啲緊張,第一胎順產,第2胎都唔想開刀!

男爵府

BurberryCool 發表於 17-1-3 19:31
上次照超聲波, 醫生話我胎盤偏低
問醫生點解,佢話 BB 鍾意,無得解

我都係。仲要流紅左成2星期。不過最近1星期停左流喇。我今日岩岩16w。
唔好過份擔心。有冇約照結構?照結構時再睇下有冇升返上去。醫生話隨住bb長大。一般都會自己升返上去家

複式洋房

68463259 發表於 17-1-10 13:14
我都係。仲要流紅左成2星期。不過最近1星期停左流喇。我今日岩岩16w。
唔好過份擔心。有冇約照結構?照結構 ...

要過多2星期先照結構
希望無事啦

複式洋房

YAnnieBABe 發表於 17-1-5 18:06
我今日照醫生都話我有啲低,佢話遲下有機會升返,但如果唔升既有機會要開刀生我都有啲緊張,第一 ...

我一早諗住開刀
不過見到有書講, 如果太底,會阻住 自然分娩
希望你都無事
Bb 快d 上返去

首頁

尾頁

跳至