親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

第一天
晚機到book 左車到心斎橋酒店

第二天
到枚方公園

第三天
上午心斎橋行街
230pm 到有馬溫泉

第四天

中午回心斎橋酒店(應該都是附近行下,因為未唸到去邊)

第五天

神戶動物王國
神戶牛
面包超人館

第六天

大阪港
晚飯心斎橋

晚上730坐巴士到機場

因為帶住2個小朋友,2歲及5歲 都唔想太趕,
請大家比意見?
晚上1130pm 機

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

suki1012 發表於 17-1-15 16:23
第一天
晚機到book 左車到心斎橋酒店
有馬溫泉係神戶架喎??無啦啦做乜中間又番番去大阪之後又去神戶?
第四日住多日神戶玩埋神戶景點,第五日先番大阪會順好多

大宅

shinku 發表於 17-1-15 17:46
有馬溫泉係神戶架喎??無啦啦做乜中間又番番去大阪之後又去神戶?
第四日住多日神戶玩埋神戶景點,第五日 ...

因為只book 左一晚有馬, 已book大阪酒店冇得退,又好想去動物王國,我都知走回頭路。

大宅

引用:Quote:shinku 發表於 17-1-15 17:46 有馬溫

原帖由 suki1012 於 17-01-15 發表
因為只book 左一晚有馬, 已book大阪酒店冇得退,又好想去動物王國,我都知走回頭路。

:sigh ...
咁第3日唔去行心齋橋,去神戶動物園先,之後落有馬,check out 完再去餘下神戶行程,再返大阪

大宅

想問下星期會出發,如果天氣有雨或雪,去枚方公園是否會不方便?因為d機動遊戲是否多數戶 外?

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

suki1012 發表於 17-1-15 17:51

:sigh ...
同意樓上 jm,住有馬個日同第二日全日都玩神戶,
行李先放酒店再去玩,
第二日 check out 左留行李係酒店,
玩完附近神戶行程再攞番,
咁做會比你一來一回大阪化算好多,
無論係時間同錢上都係。
咁就又玩到神戶又唔需要走回頭

首頁

尾頁

跳至