親子旅遊

跳至

首頁
23456...70

尾頁

男爵府

引用:Quote:3btsoi 發表於 17-1-26 11:04 多謝你

原帖由 stopstop 於 17-01-26 發表
我訂咗Paradise Country嘅farm stay. 貪佢叫做交通方便同幾抵,AUD199.
請問係咪官網book, 唔該你,好提意

男爵府

引用:Quote:3btsoi 發表於 17-1-26 11:04 多謝你

我訂咗Paradise Country嘅farm stay. 貪佢叫做交通方便同幾抵,AUD199.
請問交通係咪有巴士去?

大宅

Andrewbaby 發表於 17-1-26 11:06
回覆 sugarbun 的帖子

房都ok乾淨,動物真係唔算多。自駕的話附近都好多野玩同睇架。
又想問下附近有咩玩? 我知可以去行山咋

大宅

我問緊另一間, $300左右包晒所有activities, 不過巧遠, 2.5 hrs from Brisbane

大宅

熱血勳章

3btsoi 發表於 17-1-26 11:32
請問交通係咪有巴士去?

有火車從機場到,之後坐10分鐘的士
我個囡囡7月24日出世啦~ 24/7 : 3.58kg, 49cm 25/8 : 4.93kg, 57cm 30/8 : 5.25kg 25/10 : 7.58kg, 61.5cm 17/11 : 7.85kg, 66cm 20/12 : 8.6kg 2/2 : 10kg, 70cm 2/16 : 9.485kg, 70.5cm 7/5 : 11kg, 80cm 3/11 : 12kg, 85cm 29/4 : 13.5kg, 85cm

大宅

熱血勳章

3btsoi 發表於 17-1-26 11:29
請問係咪官網book, 唔該你,好提意

我有其他問題問,所以打去訂。
我個囡囡7月24日出世啦~ 24/7 : 3.58kg, 49cm 25/8 : 4.93kg, 57cm 30/8 : 5.25kg 25/10 : 7.58kg, 61.5cm 17/11 : 7.85kg, 66cm 20/12 : 8.6kg 2/2 : 10kg, 70cm 2/16 : 9.485kg, 70.5cm 7/5 : 11kg, 80cm 3/11 : 12kg, 85cm 29/4 : 13.5kg, 85cm

大宅

Mountain Tamborine town centre 都有好多野睇,附近亦有酒莊,Skywalk等等

男爵府

引用:Quote:3btsoi 發表於 17-1-26 11:29 請問係

我有其他問題問,所以打去訂。
唔該晒, 我都send左enquiry去問,online睇左價錢交通都幾好,希望佢快d 覆

男爵府

引用:你唔係自駕咩

原帖由 sugarbun 於 17-01-19 發表
你唔係自駕咩?

bk app仲未得, 要入website先得, 好麻煩
我睇緊holidayholiday.com apartment, 好似幾好,唔知訂唔訂好。

大宅

Andrewbaby 發表於 17-1-26 11:06

房都ok乾淨,動物真係唔算多。自駕的話附近都好多野玩同睇架。
有間農場覆我有2 alpacas, 2 goats, 3 geese, 2 ducks, 5 chickens and a guinea fowl, 請問C係咪差不多?

大宅

3btsoi 發表於 17-1-26 17:41
唔該晒, 我都send左enquiry去問,online睇左價錢交通都幾好,希望佢快d 覆

...
應該即係好多團去果個paradise country果到

男爵府

引用:Quote:3btsoi 發表於 17-1-26 17:41 唔該晒

原帖由 sugarbun 於 17-01-26 發表
應該即係好多團去果個paradise country果到
我估住既唔大影響既,入去佢個園就多了

大宅

表演項目既narration直情有普通話即場翻譯,你話多唔多團?

大宅

又好似冇口甘少喎。。。兩年前仲有馬、牛、袋鼠同孔雀。。。

大宅

Andrewbaby 發表於 17-1-27 08:52

又好似冇口甘少喎。。。兩年前仲有馬、牛、袋鼠同孔雀。。。

唔係Clandulla, 係另外一間地點比較啱我既, 咁即係C多d動物睇?

大宅

我唔敢講,但如果你一心諗住睇動物的話我怕你失望。

大宅

熱血勳章

3btsoi 發表於 17-1-26 17:42
我睇緊holidayholiday.com apartment, 好似幾好,唔知訂唔訂好。

我訂咗Novotel Surfers Paradise,因為我得兩個人。。。

大宅

Andrewbaby 發表於 17-1-27 09:02

我唔敢講,但如果你一心諗住睇動物的話我怕你失望。

你指C嗎?我係想去睇動物啊

大宅

恕我冒昧,睇動物應該去動物園吧。

大宅

Andrewbaby 發表於 17-1-27 09:47

恕我冒昧,睇動物應該去動物園吧。

我都會去, 只係我諗住農場都會有多少少動物吧. 如果間間都係咁上下都只有接受

首頁
23456...70

尾頁

跳至