美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

洗米嫂陳慧玲(Heidi)同丈夫洗米華早前因小三Mandy Lieu幾乎鬧離婚,近日兩人不時合體出活動,似乎兩人的關係重新修好,可說是成功擊退小三。

昨日洗米嫂又出po,今次就穿上Nike運動sport bra,應該是做剛做完gym,生完兩個女的洗米嫂的腹部零肚紋零肚腩,出po後獲來不少網友讚美身材keep得好,有網友問她「點解生完仲keep得咁好?零脂肪,零肚紋,分享下」,洗米嫂就回答說:「搽摩洛哥堅果油。」並讚好用,其實洗米嫂生完BB之後除了用堅果油之外,亦勤做運動,才keep得咁弗。

https://www.facebook.com/Golden-H-Argan-Oil-475162266189644/?hc_ref=PAGES_TIMELINE&fref=nf

大宅

我有睇呢篇報道,我都想知

大宅

我信洗米嫂講,我生完兩個都零肚紋,自己有搽bio oil係肚 ,同埋靠做運動有助收緊皮膚,再加埋搽clarins 收緊body shaping cream,皮膚會靚

真心話......有些人話靠節食或其他嘢減肥,減完皮膚又鬆,個人又無精神,其實真的要運動先可以全面firm到同減得靚

即使你再有錢做機整容抽脂嗰d,都唔會俾到做開運動嗰種精神様嗰種感覺,望落去個人又後生d (唔計樣,你睇千億新抱同洗米嫂就知,望落去邊個firm d 同精神d就知

男爵府

KayleeZ 發表於 17-2-15 09:40
我信洗米嫂講,我生完兩個都零肚紋,自己有搽bio oil係肚 ,同埋靠做運動有助收緊皮膚,再加埋搽clarins 收 ...

唔理有(emoji)️用我已經買左 想問 係搽曬成個肚嗎?謝謝

te quiero mucho mi amo

大宅

bobocheung65 發表於 17-2-15 09:57
唔理有(emoji)️用我已經買左 想問 係搽曬成個肚嗎?謝謝

雖然未必個個有用,但搽左好過無搽吖

係呀,搽曬成個肚,後期肚好大時要記得搽埋肚底,如有空就搽埋pat pat 底個位,當時我就係無搽pat pat 位所以有少少紋

子爵府

回覆樓主:

賣$490咁貴嘅,其他牌子$2××都有,我果支在澳洲買減價後百幾蚊咋

男爵府

garon 發表於 17-2-15 10:33
賣$490咁貴嘅,其他牌子$2××都有,我果支在澳洲買減價後百幾蚊咋

我有用開melvita 試試佢先
te quiero mucho mi amo

民房

我弟婦上完 Lydia Ling 的堂, 佢極力推介用有機茶花籽油, 百幾蚊一支, 好好用. 據佢講碧咸個老婆都係用佢.

首頁

尾頁

跳至