婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

阿B病左2星期(同表姊交叉感染,先感冒後腸胃,同一間屋本時我做家務迫著要放一齊)!搞到宜家日日都食藥!我都好心痛!大佬!

琴日99早左返黎見到阿B食藥......平時佢返黎我就同阿B返房

99:又食呢D野..日日都食D敢嫁野...日日都搞喊佢...都唔知你點
我起初唔出聲....佢仲講....
阿B喊到咳咳....
99:係唔係....係都要搞到佢咳...講都唔聽....日日都食D敢嫁野..仲要食敢多支

我终於忍唔到 : 冇人想食藥..咩叫呢D野...藥黎嫁...有病就要食嫁啦!唔通有病都唔食啊!我宜家比毒藥佢食啊!我個女黎嫁...你都幾搞笑...好似你敢啊...咳左2個月都唔去睇醫生(呢2個月唔比阿B佢抱)...你個D中醫生唔得睇西醫啦....

佢當場收聲....黑面
我個心當場舒服曬

今日佢返黎見阿B.....想抱佢.....我立即同佢講你洗左手未(成日唔洗手就抱阿B).....佢立即縮手.....
99 : 佢都食奶啦.....都唔洗我抱啦!(當時阿B係我62到扭緊計食奶..我沖緊奶)
我好大聲 : 阿B我地洗手先....返房食奶...唔好喊...唔清潔會病

複式洋房

原文章由 elaine815 於 08-12-20 00:29 發表
我個女黎嫁...你都幾搞笑...好似你敢啊...咳左2個月都唔去睇醫生

我覺得你好勁呀!!
我都好想講 "...99你都幾搞笑, 成日俾阿B摸你腳板之後又食手指, 不如我俾我隻腳趾你食呀?????????

大宅

原文章由 elaine815 於 08-12-20 12:29 AM 發表
阿B病左2星期(同表姊交叉感染,先感冒後腸胃,同一間屋本時我做家務迫著要放一齊)!搞到宜家日日都食藥!我都好心痛!大佬!

琴日99早左返黎見到阿B食藥......平時佢返黎我就同阿B返房

99:又食呢D野..日日都食D敢嫁野... ...

你99有病都唔睇醫生

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 elaine815 於 08-12-20 00:29 發表

好勁呀, 你可以咁同你99咁講野..
上次呀, 我只係話左我99一句: 係呀, bb你抱就唔喊...(黑面咁講)
佢己經喊啦... 真係激到我癲...

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

有時d 99就係咁犯賤!我地唔出聲就得寸進尺係咁講係咁鬧!係都要俾人鬧番轉頭就會收聲!
我嗰件都係咁,鑊鑊要俾我話/串番佢先捨得收聲!正一犯賤!!

男爵府

你好晒利呀!!! 前排我比奶奶鬧我用佢部洗衣機浪費佢d水同電,比佢大大聲鬧,我都冇出聲,老公之後一句安慰的說話都冇,到現在我都冇同佢地講野.... 你奶奶有冇同你老公講你鬧佢呀? 你好勁呀!!!!!

大宅

我真係忍左佢好久啦!....我b未出世佢已經成日得個講字.....生完初初都係....叫我唔好洗奶樽....不過佢就坐係到唔幫我.......真係吹咩

我c6....冇罵我........我講左比佢知......佢只係唔出聲囉......因為99真係唔係第一次

別墅

你真係好勁呀.....

我都係死忍, 如果一出聲的話唔止99會黑面, 最主要老公都會同我嘈, 話我唔應該咁同佢隻媽咁講野..真係遲早谷爆...我都好鬼憎我99成日唔洗手就要摸阿b塊面.

大宅

我隻都係要串先肯收聲,不過轉頭又立即call個仔話我鬧佢、唔尊敬佢、無大無細,無講佢自已做過咩衰嘢

原文章由 晞玥 於 08-12-21 14:27 發表
有時d 99就係咁犯賤!我地唔出聲就得寸進尺係咁講係咁鬧!係都要俾人鬧番轉頭就會收聲!
我嗰件都係咁,鑊鑊要俾我話/串番佢先捨得收聲!正一犯賤!!
仔仔06-12-2003出世

珍珠宮

好呀, 唔鬧過佢以為人地係啞嘅咁.

大宅

以你為榮...

大宅

原文章由 chiurebecca 於 08-12-22 11:17 發表
你真係好勁呀.....

我都係死忍, 如果一出聲的話唔止99會黑面, 最主要老公都會同我嘈, 話我唔應該咁同佢隻媽咁講野..真係遲早谷爆...我都好鬼憎我99成日唔洗手就要摸阿b塊面. ...

唔好比佢摸......一想摸就抱走阿b......

大宅

敢講真.......道理係我地到...怕99咩....c6都冇面比啦.....

男爵府

我個件...個日同佢食飯冬,嘴都未抺就黎KISS我個仔呀!仲要係嘴呀!我個刻真係好想鬧佢

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 maggiechow 於 08-12-22 01:08 PM 發表
我隻都係要串先肯收聲,不過轉頭又立即call個仔話我鬧佢、唔尊敬佢、無大無細,無講佢自已做過咩衰嘢

咁賤格?
呢d 99我更加唔會怕佢,仲串多佢兩錢重!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我覺得最火既係"呢支野,呢支野"law

大宅

你好勁啦.......我只係費時出聲.....
99琴晚仲好笑, 隻手唔知乾唔乾淨,囉豬肉乾食,搣到一忽忽叫我食埋佢, 彩佢都傻,你估我係垃圾桶, 你食完d野我要執手尾 :;pppp:

男爵府

我都好火...我覺得我99好賤格..

bb食奶叫我地唔好un佢..un慣哂..(但我都唔鐘意un bb)
琴日佢喂bb食奶自己唔單至un...又搖又拍..

重走黎串我...(你估做呀媽易架)
我咪話..你禁樣喂法....我實唔易做黎個呀媽啦)
跟住佢就克哂面

大宅

原文章由 kimiwhy 於 08-12-23 15:02 發表
我覺得最火既係"呢支野,呢支野"law

同意!!~~佢唔敢講...我都冇敢火起

大宅

原文章由 PINK0717 於 08-12-23 15:20 發表
我都好火...我覺得我99好賤格..

bb食奶叫我地唔好un佢..un慣哂..(但我都唔鐘意un bb)
琴日佢喂bb食奶自己唔單至un...又搖又拍..

重走黎串我...(你估做呀媽易架)
我咪話..你禁樣喂法....我實唔易做黎個呀媽啦)
跟住 ...

正啦!!! 係佢唔好.....唔怕佢黑面......我仲黑

首頁

尾頁

跳至