請問有冇人知生日banner 邊到整好?

Irislambb
|
大約幾錢?
yingsiusiu
|
有左design未?

有就直接去banner shop 所就得喇
alima
|
Irislambb 發表於 17-3-5 20:11
大約幾錢?

我係淘寶整過,連埋易拉架,好平
wcpcelia    發表於 17-3-6 11:53
小華子
|
我喺mr banner整,180蚊standard size,會執相,非常ok㗎。
Irislambb
|
小華子 發表於 17-3-5 21:21
我喺mr banner整,180蚊standard size,會執相,非常ok㗎。

Size記得幾大嘛?thx thx

Irislambb
|
alima 發表於 17-3-5 20:47
我係淘寶整過,連埋易拉架,好平

大約幾耐可以做到收到貨牙?(emoji)
Irislambb
|
yingsiusiu 發表於 17-3-5 20:15
有左design未?

有就直接去banner shop 所就得喇

就系未
小華子
|
Irislambb 發表於 17-3-5 21:23

Size記得幾大嘛?thx thx

我fb佢,佢覆我係咁:

你好 , 標準size 152x46cm (60x18寸)
每幅$180

*可自訂尺寸*

*如9張相片 200元起*

*banner上的字句可自訂,中英隨意。
背景顏色亦可轉換*

請查看款式 :

https://www.dropbox.com/sh/wfia1ecknvndd7a/AAA8bZCDNF6P_fyKdY6yTQWha?dl=0

我初初fb佢時2日後佢先睇到,但之後好快回覆,好似包順豐舖頭取貨減10蚊。

wcpcelia    發表於 17-3-6 11:53
alima
|
Irislambb 發表於 17-3-5 21:24
大約幾耐可以做到收到貨牙?(emoji)

起圖和整、運埋落嚟香港一個星期到
Irislambb
|
小華子 發表於 17-3-5 21:37
我fb佢,佢覆我係咁:

唔該哂你牙感激
Irislambb
|
alima 發表於 17-3-5 22:25
起圖和整、運埋落嚟香港一個星期到

好的:mother:唔該唒
adoby
|
小華子 發表於 17-3-5 21:37
我fb佢,佢覆我係咁:

thx a lot
MrConcept
|
有冇諗過整foamboard?
banner就要問清楚幾時拎得,仲要記得確認稿件,我試過遲左確認,搞到要加錢做急件
Justforyouss
|
我都係淘寶
Irislambb
|
MrConcept 發表於 17-4-1 00:08
有冇諗過整foamboard?
banner就要問清楚幾時拎得,仲要記得確認稿件,我試過遲左確認,搞到要加錢做急件:pi ...

之前有位jm介紹左比我,整左了好快,一星期左右拎得
adoby
|
回覆 Irislambb 的帖子

thans a lot
adoby
|
小華子 發表於 17-3-5 21:21

bswong
|
Irislambb 發表於 17-4-1 00:14
之前有位jm介紹左比我,整左了好快,一星期左右拎得

可唔可以PM我邊日間整(emoji)(emoji)
Irislambb
|
bswong 發表於 17-4-23 22:04
可唔可以PM我邊日間整(emoji)(emoji)

Mr banner
jennkim
|
wedding production公司會有同淘寶都有