懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

24w,咳嗽,气喘,很厉害!几乎無训過!气喘,一直咳,咳到心口痛埋,尿都失禁,好痛苦,睇過醫生,開D慈無咩效果。。心煩中。。。如果入私院,醫生俾唔俾。。。。點算?

別墅

JAMIE0617 發表於 17-3-7 07:52
24w,咳嗽,气喘,很厉害!几乎無训過!气喘,一直咳,咳到心口痛埋,尿都失禁,好痛苦,睇過醫生,開D慈無 ...

你至緊要睇下自己有無發燒?
如果有,最好睇急症!
去政府醫院好d,有左去急症唔洗等好耐,
政府對孕婦及(emoji)(emoji)(emoji)(emoji),支援比較多,
除非你大把$....
咁你有無肚痛,(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)有無唔舒服?
如果醫院開d勁藥俾你,你會食嗎?
去到醫院佢都係幫你睇實(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)有無事,
至於媽媽就幫唔到幾多
我之前24週感冒,流鼻水,咳,喉嚨痛....
全程睇中醫,前前後後都食左十日中藥,
...同埋狂訓

珍珠宮

BB防敏心得分享勳章

唔好理俾唔俾,去醫院睇咗先喇

別墅

我覺得去睇左醫生先比較穩妥!我自己陀到28W時都感冒左一場,又喉嚨痛又係咁咳,一咳成個肚都扯住痛,結果去睇中醫搞店!但你現在情況好似比較嚴重,你快D睇醫生喇~

大宅

JAMIE0617 發表於 17-3-7 07:52
24w,咳嗽,气喘,很厉害!几乎無训過!气喘,一直咳,咳到心口痛埋,尿都失禁,好痛苦,睇過醫生,開D慈無 ...

有能力緊係去私院,乾淨企理啲,同埋你呢個情況未必要住院,我咳左好耐,又係瞓唔到,到港安睇完,覺得啲藥幾好,

珍珠宮

回覆樓主:

有氣喘最好睇睇醫生,因為你吸唔夠氧,bb都會唔夠氧

水晶宮

你嘅情況嚴重嘅話,緊係入院check下啦

首頁

尾頁

跳至