想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

Wsmmaggie 發表於 18-5-24 23:25
我剛剛生了bb,係教授幫我開刀的,大約$80000,bb有黃,照燈$6000,共$86000,5曰4夜.
敎授手勢很好,頭個兩 ...

你係做ivf 既?

大宅

Wsmmaggie 發表於 18-5-24 23:29
而且可以試一試艾灸,艾灸可以清除黏連,而且對子宮是十分好的!我iCloud了三個月就懷孕了,而且一直艾到五 ...

你有冇做完清黏連手術?我有條艾灸腰帶,有用嗎?

別墅

回覆樓主

請問有無李醫生在尖沙咀診所的資料?

別墅

loso7 發表於 18-3-18 23:39
我都係教授病人,佢係慣性流產權威專家,在英國行醫好耐。
據佢講,佢只接開到生同搵佢醫不孕既case,你之 ...

請問有無李醫生尖沙咀診所的資料?我已三次流產,驗晒所有野都正常

複式洋房

dettol75 發表於 18-5-28 12:33
請問有無李醫生尖沙咀診所的資料?我已三次流產,驗晒所有野都正常
...

你search 尖沙咀仁安生殖診所電話打去約時間啦

複式洋房

回覆 tt2014tt 的帖子

我係慣性流產,人工受孕幫不到我,因為我有子宮黏連,教授幫我清除左,之後自然懷孕👍懷孕前有看中醫和自己在家做艾灸,其中我覺得艾灸好有幫助👍

複式洋房

教授幫我做子宮黏連手術,是教授幫我找到流產原因

大宅

Wsmmaggie 發表於 18-5-28 22:40

我係慣性流產,人工受孕幫不到我,因為我有子宮黏連,教授幫我清除左,之後自然懷孕 ...

恭喜你呀,我有子宮黏連又有排卵問題,所以諗住直接做IVf, 不過會再檢查黏連先開針

禁止訪問

大宅

Wsmmaggie 發表於 18-5-28 22:40

我係慣性流產,人工受孕幫不到我,因為我有子宮黏連,教授幫我清除左,之後自然懷孕 ...

我都有艾灸既野,你係艾邊個穴位?

複式洋房

有用呀,我之前差不多晩晚和老公在家做艾灸,你可以上網找單桂敏,佢係在國內很出名的艾灸師,全部的艾灸穴位都是跟她學的

複式洋房

你一定要清左個子宮黏連先,其實艾灸都可以幫助清除子宮黏連架,可以幫助月經正常,,你可以不妨嘗試下

複式洋房

回覆 喜歡你更多 的帖子

因為我之前咩都試過,但係未接觸過艾灸,所以我就試一試,我艾灸左3個月,之後自然懷孕!真係唔可以比壓力俾自己,http://blog.39.net/shanguimin/ArticleList_74482_1.html我睇晒入邊嗰啲懷孕篇,有好多成功例子,,你慢慢看,我和先生一齊艾灸了三個月,其實艾灸左一個月已經好明顯已經有改善,月經準時和量多!

大宅

Wsmmaggie 發表於 18-5-28 23:04

你一定要清左個子宮黏連先,其實艾灸都可以幫助清除子宮黏連架,可以幫助月經正常, ...

好呀,謝謝。其實我12月已經清左一次,不過上個月又懷疑黏返,要再搵教授檢查。想問下你艾灸邊幾個地方?前腹?三陰交?

複式洋房

http://blog.39.net/shanguimin/ArticleList_74482_1.html你可以和先生一齊艾灸,效果仲好,

複式洋房

http://blog.39.net/shanguimin/ArticleList_74482_1.html佢有寫艾邊度最好,因為我唔記得啲名,你去看看好大幫助👍你可以試一試堅持艾灸,可以幫助清 黏連,你艾灸了,之後看看月經的量和顏色就知道有冇再復發,

複式洋房

不是,我是自然懷孕,不過之前有慣性流產

首頁

尾頁

跳至