美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

jesswu 發表於 17-5-1 02:44

我做左剛有3個月,但只做左1次,係ultraformer 第三代,打500 ...
我剛打完第2次HIFU全面, 係有改善, 但虎紋淺佐少少, 唔會無晒, 仲有一次就完, 佢都SELL我再KEEP, 我諗緊. 我面有尖少少, 咀角有提升, 但我最想減虎紋.

大宅

最貴GUERLIAN蘭花SERUM, 我一用就劣馬上流眼水, 我完全用唔到, 返而好多KOREA BRAND 都無事. 所以對我來說最唔值.

SKII, SHISEIDO 都有用. SKII 神仙水, SHISEIDO FUTURE SOLUTION 的SERUM 同NIGHT CREAM 都好用, 但都幾貴, 我等有SET 先入. 而SHISEIDO 的BIO PERFORMANCE 的CREAM 都好用, 6XX-8XX, 我會間住用因為FS 太貴要2XXX買個CREAM, 我都係生日OR XMAS 當送禮物比自己先捨得買. 呢排都係I HERB 買了好多SKIN CARE 試, 如果找到好用抵用, 將會慳好多.

大宅

asweetmom 發表於 17-5-30 01:21
神仙水你感覺效果如何呀?

幾好,用佐有光澤d, 我用了set stem power, cream冬天吾夠潤,我系乾肌,可能夏天好d, 支serum 都ok, 不過最好系神仙水。支stem power serum 不過不失,但以佢個價位可以買d 效果更好。

首頁

尾頁

跳至