跳至

首頁

尾頁

大宅

HI ALL,
我自己平時間唔中都有玩下空中瑜珈,HATTA YOGA,TRX果D, 但自己一個有時都好悶,睇下有無靚媽們有興趣JOIN埋一齊玩下吹下水,目標今年夏天著到BIKINI

大宅

畀面勳章

minijelly 發表於 17-5-6 15:31
HI ALL,
我自己平時間唔中都有玩下空中瑜珈,HATTA YOGA,TRX果D, 但自己一個有時都好悶,睇下有無靚媽們有興 ...

你住邊區?我岩岩join左大角咀$560一個月任玩

男爵府

崖上的媽咪 發表於 17-6-15 23:53

請問係邊間?

民房

HI ALL,
我自己平時間唔中都有玩下空中瑜珈,HATTA YOGA,TRX果D, 但自己一個有時都好悶,睇下有無靚媽們有興 ...

我Join 左pure yoga 任做不過好貴要$1000 個月

子爵府

nataliecc 發表於 17-6-24 11:46
請問係邊間?

大角咀,我啱,係邊到

洋房

HI ALL,

有無中西區嘅好介紹?

別墅

直接去政府的健身室,平又唔洗买package. 控制食量同跑步好快瘦!

複式洋房

jenielwu 發表於 18-11-13 16:49
直接去政府的健身室,平又唔洗买package. 控制食量同跑步好快瘦!

yes agree. but wanna have buddy to sports together. anyone?

大宅

HI ALL,

我去Gogi 的all club, 不過多數中環

複式洋房

koothinie 發表於 18-12-14 02:21
yes agree. but wanna have buddy to sports together. anyone?

I live in Kennedy Town. I go to H-kore in central (emoji)

大宅

lemoncrystal 發表於 18-12-14 11:59
我去Gogi 的all club, 不過多數中環

Hello 想問下你lunch 多人嗎? 啲人hard sell嗎?

別墅

HI ALL,

我住上环

大宅

崖上的媽咪 發表於 17-6-15 23:53

Pls pm...

首頁

尾頁

跳至