自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

回覆樓主:

咁生小朋友都係自己嘅責任,全職一定辛苦啦!你可以番工請人凑下Law!何必難為自己呢?

子爵府

樓主,如果你現在每天都喊,有時無故流眼淚,真心建議你看醫生或同老公傾下。好多媽媽患有產後憂鬱自己吾知,老公及家人沒關懷,荷爾蒙失調,一時間難以適應新環境,就好容易depression

珍珠宮

j947 發表於 17-5-15 03:26
6299上黎湊BB,放手比佢地湊,佢地唔會傷害BB的,你就放假去休息下。同C6講,你想休息下,唔好唔開心,瞓多 ...

認同,既然佢地搶住'玩'孫你就乘機休息一下

複式洋房

回覆樓主:

多謝各位鼓勵支持,其實我巳經做左五年ftm,到個女出細後,我覺得佢地越來越過份,重男輕女,妹妹麻煩就唔同佢玩,一味帶走我個仔, 有時教我個仔講難聽的說話,例如,豬頭丙.等,但我老公認為係我教,所以我地成日都有爭拗,個仔做左唔好嘢就話係我教,所以我依真係對佢好心淡,根本唔想見到佢,所以我有諗離婚,我自己舒服d,唯一唔捨得係我對仔女

伯爵府

小心這裡的所謂支持者不懷好意,令你自以為百分百啱,其實對你毫無幫助!更會令你陷入更加苦惱困境地,請反醒一下自已想法是否真正正確,要知道是否正確不是自說算數,身邊的人說才算。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

回覆樓主:

大把99係咁啦~我99都係,見到我同個孫,淨係同個孫講野,眼尾都唔望我一眼,當我透明。冇朋友呢…自己揍仔係冇咁多私人時間,我一年自己出得一次夜街,去睇左一次演唱會,已經心足

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

其實我明明哋你,因我以前都試過,老公出咗trip, 突然無通知下6299姑仔一齊上嚟,跟住就抱走兩個小朋友,叫我自己揾節目,臨急臨忙,揾咩節目呀?突然無端端落單了,佢哋就抱咗兩個返去住同玩,我當時都覺得佢哋好自私,湊住兩個我唔覺辛苦喎,仲因為小朋友而覺得生活好實在,反而係佢哋失驚無神破瓌咗我嘅生活,只因佢哋想攞小朋友返去玩。

男爵府

kari817 發表於 17-5-15 14:29
多謝各位鼓勵支持,其實我巳經做左五年ftm,到個女出細後,我覺得佢地越來越過份,重男輕女,妹妹麻煩就唔同 ...

我無經歷過,或許未能真正明白你嘅心情,但都好想留個言給你打打氣,跟你說聲支持你

首頁

尾頁

跳至