跳至

首頁

尾頁

複式洋房

育兒性格勳章

本人昨天去睇慈雲山伍大偉醫生, 只是肚痛肚痾,沒有發燒。 以前我腸胃出事,都是看這醫生的。 而他都是按肚,聽聽有沒有肚風,不用聽心跳,一切正常的。

但不明白這醫生為何今次要用聽筒聽心跳,雖然這都是醫生正常的做法,但他從上面衣領聽完,不明白這醫生又從下面迅速再伸手入我衣服內再探,他的手還故意掂到我胸圍正中位 !!

姑娘當時又忙著配藥,不在場看到。到探後面心跳時,這醫生的手還打開. 緊貼在我的胸圍帶上,左一次,右一次呢!!
我相信係女人都feel 到有問題,我當時沒有即時行動 ,因為我身體太病,我又要請假紙向公司交待 ,當時又沒第3者在場,我便息事寧人。啞忍一次。

現在這裏, 提醒各位女士要小心這醫生!!

大宅

多謝媽媽提醒
媽媽以後遇到男醫生也要小心了,或者你去毓華街看廖月倩,雖然她是兒科聖手但看大人也不錯,她很好的。 祝快點康復

複式洋房

育兒性格勳章

回覆 Kayee128 的帖子

謝謝你呀!我好好多了。
廖月倩醫生長期多人,要等好耐。 但我都知她不錯的,最緊要大家身體健康,這樣什麼醫生都不用看了。

Kayee128    發表於 17-5-26 17:51

男爵府

回覆樓主:

我初初搬過黎個時,原來我老公一家都系睇佢。
個時我仔仲系bb個時,我99成日話我仔有肚風,又話佢消化吾好又乜又物,我99就話落去睇呢個醫生! 呢個醫生求其用聽筒聽下心跳,聽到我99講乜就話我仔系乜事,系到附和我99 佢似心理醫生多啲囉! 自此我同我仔有乜頭暈身慶都吾鬼睇佢,啲藥又吾得

大宅

早十幾年前條街未有咁多醫生時,大衛啲客真係多到你唔信;佢似心理醫生呢點我認同,佢最興講一句:食咗藥冇事嘅,行街街睇戲...,聽到佢咁講你會輕鬆好多.
到近年睇過佢一次,客少咗,啲藥唔得,食完仲辛苦過唔食.

複式洋房

回覆樓主:

陳嘉x都唔好,又無醫德,而家都無乜好醫生

伯爵府

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Jeanie_Ip 發表於 17-6-7 23:15
陳嘉x都唔好,又無醫德,而家都無乜好醫生

陳嘉x點唔好法,可唔可以講下?因為間唔中都會睇佢。

複式洋房

angelma1234 發表於 17-5-16 15:37
本人昨天去睇慈雲山伍大偉醫生, 只是肚痛肚痾,沒有發燒。 以前我腸胃出事,都是看這醫生的。 而他都是按 ...

呢個医生行為古怪,有次去打防疫针漏咗半支出黎,即badlist

複式洋房

佢做左好多年拉

男爵府

回覆樓主

甘衰既醫生抵距啦

複式洋房

回覆樓主:

今日新聞有人告伍醫生

複式洋房

kandyb 發表於 17-6-16 02:43
陳嘉x點唔好法,可唔可以講下?因為間唔中都會睇佢。

無醫德,我用醫療咭,佢話只會俾cheap藥,除非加錢,另外,幾年前食凍嘢就肚痛,之後去睇佢,佢禁我肚,俾啲止痛藥我,後來我先知原來有左,佢係醫生都唔發覺,之後想問佢拎翻記錄開過咩藥俾我,唔知有無影響BB,之後佢又話拎記錄要收錢

複式洋房

HILDA0817 發表於 17-6-17 23:44
呢個医生行為古怪,有次去打防疫针漏咗半支出黎,即badlist

遭遇同你一樣

首頁

尾頁

跳至